Πρόσκληση 29ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

OIKONOMIKH   ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                  

 Κρανίδι  30/12/2015

Αρ.Πρωτ.  14251

                                                            

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )

   

Σας προσκαλούμε την 31η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα  Πέμπτη  και  ώρα  10.00 π.μ  σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του κατωτέρω έκτακτου θέματος της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ     1ο    :     Ανατροπή Αποφάσεων – Προτάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης

 

Ο Πρόεδρος

της Οικονομικής  Επιτροπής

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Πρόσκληση 28ης Έκτακτης Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ερμιονίδας

                                                              

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

                 ————————-

OIKONOMIKH   ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                   Κρανίδι  28/12/2015

                                                                                                Αρ.Πρωτ.  14090

                                                            

 

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )

   

 

Σας προσκαλούμε την 30η του μηνός Δεκεμβρίου του έτους 2015, ημέρα  Τετάρτη  και  ώρα  10.00 π.μ  σε ΕΚΤΑΚΤΗ συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω εκτάκτων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

 

 

 

ΘΕΜΑ     1ο    :     Ψήφιση πιστώσεων

 

ΘΕΜΑ   2ο  :   Έκτακτες επεμβάσεις πυροπροστασίας για φωτιά στο χώρο του δεματοποιητή Διδύμων

 

 

 

 

 

  

Ο Πρόεδρος

της Οικονομικής  Επιτροπής

 

 

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

 

 

 

 

– Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

 

Πρόσκληση 29ης Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (κατεπείγουσα)

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                               

Κρανίδι, 28.12.2015

Αρ. πρωτ.: οικ. 14086

 

Πρόσκληση

 

 

Για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010.

 

Προς:  τον κ. Δήμαρχο

τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας

 

Σας προσκαλώ σε κατεπείγουσα συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ερμιονίδας στο Κρανίδι του Δήμου Ερμιονίδας, στις 29.12.2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00,  για συζήτηση και λήψη απόφασης στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

 

Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ερμιονίδας οικονομικού έτους 2015

 

 

 

 

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

 

 

 

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

* Η συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω τέλους χρήσης οικονομικού έτους 2015.

 

 

 

 

 

Πίνακας Αποδεκτών

 

 1. ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ Αριστείδης – Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
 2. ΓΚΑΜΙΛΗ – ΣΙΑΝΑ Ελένη – Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου
 3. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Αντώνιος – Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου
 4. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης – Αντιδήμαρχος
 5. ΝΤΟΥΒΑΛΗΣ Δημήτριος – Αντιδήμαρχος
 6. ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ Ιωάννης – Αντιδήμαρχος
 7. ΦΩΣΤΙΝΗ – ΠΟΥΛΗ Καλλιόπη – Αντιδήμαρχος
 8. ΠΑΛΛΗΣ Ιωάννης
 9. ΜΗΤΣΟΥ Κυριακή
 10. ΜΠΟΥΡΙΚΑΣ Γεώργιος
 11. ΡΟΥΣΣΗΣ Ιωάννης
 12. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Παναγιώτης
 13. ΚΟΤΣΟΒΟΥ Μαρία
 14. ΛΟΥΜΗ – ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ Αγγελική
 15. ΚΡΟΥΜΠΟΥΖΟΣ Γεώργιος
 16. ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 17. ΛΑΔΑΣ Απόστολος
 18. ΣΤΡΙΓΚΟΥ – ΦΩΣΤΙΝΗ Άννα
 19. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης
 20. ΓΑΝΩΣΗΣ Ιωσήφ
 21. ΜΠΑΛΑΜΠΑΝΗΣ Χρήστος
 22. ΜΑΧΑΙΡΑΣ Εμμανουήλ
 23. ΛΑΜΠΡΟΥ Αναστάσιος
 24. ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ Ιωάννης
 25. ΤΟΚΑΣ Αναστάσιος
 26. ΠΟΥΛΗΣ Γεώργιος
 27. ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

 

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΕΡΜΙΟΝΗΣ

ΔΑΓΚΛΗΣ Χρήστος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

ΚΟΝΤΟΒΡΑΚΗΣ Ιωάννης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Κ. ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ

ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ Εμμανουήλ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΔΙΔΥΜΩΝ

ΣΠΑΝΟΣ Κωνσταντίνος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΣΤΑΘΗΣ Ανάργυρος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΘΕΡΜΗΣΙΑΣ

ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Πέτρος

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ

ΦΛΩΡΗΣ Παναγιώτης

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΦΟΥΡΝΩΝ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ Κωνσταντίνα

 

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στο Κρανίδι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΡΑΝΙΔΙ 24/12/2015

DSC00389

Πλήθος παιδιών και κόσμου βρέθηκαν την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 στην Πλατεία Κύπρου στο Κρανίδι, όπου ο Δήμος Ερμιονίδας, η Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας Δήμου Ερμιονίδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Κρανιδίου διοργάνωσαν την Χριστουγεννιάτικη Εορταστική Εκδήλωση “Δος μου το χέρι σου…”.

DSC00316

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 11:30 π.μ. με το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι στο οποίο συμμετείχαν το Α’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, το Β’ Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου, το Γυμνάσιο Κρανιδίου, το Γενικό Λύκειο Κρανιδίου, το Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου, το Α’ Νηπιαγωγείο Κρανιδίου, το Β’ Νηπιαγωγείο Κρανιδίου, ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Κρανιδίου, το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου, το Λαογραφικό Εργαστήριο Κρανιδίου και η Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας, ενώ έγινε συλλογή τροφίμων και ρουχισμού για τους απόρους του Δήμου μας.

DSC00298

DSC00327

DSC00325

Ακολούθησαν Καλλιτεχνικά Εργαστήρια όπου οι λιλιπούτειοι φίλοι μας κατασκεύασαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και face painting  από το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Energy Art”.

DSC00347

DSC00349

Οι μαθητές του παιδικού τμήματος του Χορευτικού Δήμου Ερμιονίδας έψαλλαν κάλαντα και Χριστουγεννιάτικους Ύμνους και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

DSC00374

DSC00378

DSC00386

DSC00379

DSC00388

Το αποκορύφωμα της εκδήλωσης ήταν η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ. Κοντοβράκη Γιάννη παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Σφυρή Δημήτρη, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας και ο ερχομός του Άι Βασίλη που μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά τα οποία φωτογραφήθηκαν μαζί του.

DSC00389 (1)

DSC00390

DSC00371

Υπήρχε μπουφές με γλυκίσματα και κεράσματα από το Λαογραφικό Εργαστήριο και το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου ενώ η γιορτή κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα όπου μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν και χόρεψαν με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

DSC00317

Ο Δήμος Ερμιονίδας ευχαριστεί τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου, τον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κρανιδίου, το Λαογραφικό Κέντρο Κρανιδίου, το Λαογραφικό Εργαστήριο Κρανιδίου την Εθελοντική Ομάδα Αλληλεγγύης Δήμου Ερμιονίδας, το καλλιτεχνικό εργαστήρι “Energy Art”, τους εθελοντές και τους χορηγούς της εκδήλωσης.

DSC00306

DSC00307

DSC00364

DSC00311

DSC00310

DSC00284

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και Ύμνους έψαλλαν στον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης

kal3

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και Ύμνους έψαλλαν στον Δήμαρχο Ερμιονίδας Δημήτρη Σφυρή οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Ερμιόνης, στο χωριό του Άι Βασίλη στην Ερμιόνη την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015. Έπειτα ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Δάγκλης Χρήστος και οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Ερμιόνης κ.κ. Μέξης Παναγιώτης και Τσεγκής Γιώργος μοίρασαν Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα στα παιδιά. Παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημαράκης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας κ. Δημαράκης Άρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ερμιονίδας κκ. Μπουρίκας Γιώργος, Μήτσου Κέλλη, Κριτσωτάκης Γιάννης και ο Δήμαρχος του πρώην Δήμου Ερμιόνης κ. Λεμπέσης Ανάργυρος.

kal9 kal8 kal7 kal6 kal5 kal4 kal2 kal1 kal3

Σύσκεψη του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου στον Δήμο Ερμιονίδας

STO1

Την Τετάρτη  16 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 13:00 έγινε στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, σύγκλιση του Συντονιστικού  Τοπικού Οργάνου, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημήτρη Σφυρή.

Το θέμα της σύσκεψης, ήταν η προετοιμασία για την λήψη μέτρων πρόληψης εκδήλωσης πλημμυρικών φαινομένων και τον συντονισμό δράσης όλων των εμπλεκομένων φορέων για την αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων (χιονόπτωση, παγετός) ενόψει της χειμερινής περιόδου.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο όργανο συνεδρίασε για πρώτη φορά στο Δήμο Ερμιονίδας με αντικείμενο συζήτησης το παραπάνω θέμα.

Κατά κοινή ομολογία ήταν μια από τις πλέον εποικοδομητικές συναντήσεις των τελευταίων ετών, στην οποία διευκρινίστηκαν οι αρμοδιότητες των εμπλεκομένων φορέων, δρομολογήθηκαν ενέργειες για την καλύτερη αντιμετώπιση των εν λόγω θεμάτων πολιτικής προστασίας ενώ τέθηκαν και δόθηκαν λύσεις σε τοπικά ζητήματα υψηλού ενδιαφέροντος ενόψει της χειμερινής περιόδου.

STO3

Στην σύσκεψη προήδρευσε η Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Φωστίνη – Πουλή Κέλλη και συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημαράκης Γιάννης, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σταθάς Γιώργος, ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αργολίδας κ. Καραγιάννης Τάσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Σαράντος Χρήστος, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κ. Πάλλης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου κ. Τριγκάκης Μανώλης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Θερμησίας κ. Σαραντόπουλος Πέτρος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου κ. Στάθης Αργύρης, ο Κοινοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης κ. Τσεγκής Γιώργος, ο Πλωτάρχης Λιμενικού Σώματος και Λιμενάρχης Πορτοχελίου κ. Κωστόπουλος Γιάννης, ο Υπαστυνόμος Β’ και Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου κ. Βιλιώτης Παναγιώτης, ο Ανθυποπυραγός κ. Γκεβέζος Γιώργος, ο Πυρονόμος κ. Ρόζος Δημήτρης, ο Ανθυποπλοίαρχος κ. Παππάς Δημήτριος, ο Δασοφύλακας κ. Παπαντωνίου Αντώνιος, η υπάλληλος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Τσολιαρίδου Ιωάννα και ο υπάλληλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας κ. Πασιαλής Βασίλης.

STO5