ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ της ΔΡΑΣΗΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του Ν.Π. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

IMG_0021
IMG_0022IMG_0023IMG_0024IMG_0025IMG_0026IMG_0027

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμος Ερμιονίδας θα συμμετάσχει στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» που θα διεξαχθεί από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τη 1η Οκτωβρίου στο Κτίριο «Φραγκιστα» που βρίσκεται στο 4ο χλμ Άργους- Ναυπλίου στην περιοχή Δαλαμανάρα του Δήμου Άργους Μυκηνών.
Παρακαλoύμε τους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων της περιοχής μας , που επιθυμούν την προώθηση των προϊόντων τους από το περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας και διαθέτουν οποιοδήποτε υλικό να επικοινωνήσουν με τον Δήμο στα τηλέφωνα 275436028-29.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 28ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
————————-
OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κρανίδι 22/09/2017
Αρ. Πρωτ.: 8439

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής
(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )
Σας προσκαλούμε την 26η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 13.00 μ.μ σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου (Κάτω Πλατεία) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ 1ο : Έκτακτες επεμβάσεις πυροπροστασίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη θέση «Σταυρός» της Τ.Κ. Διδύμων.

ΘΕΜΑ 2ο : Έκτακτες επεμβάσεις πυροπροστασίας για την κατάσβεση πυρκαγιάς στη θέση «Πετροθάλασσα» της Δ.Κ. Κρανιδίου.

ΘΕΜΑ 3ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού ΙΙ της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση του φακέλου δικαιολογητικών κατακύρωσης του «προσωρινού ανάδοχου» που κατατέθηκαν στα πλαίσια του συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου «Συντηρήσεις Δημοτικών Οδών 2017» .

ΘΕΜΑ 4ο: Ψήφιση πιστώσεων

ΘΕΜΑ 5ο : Ορισμοί δικηγόρων

ΘΕΜΑ 6ο : Κατάρτιση όρων διαγωνισμού για το έργο : «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης ». (Μελέτη 14/2017)

ΘΕΜΑ 7ο : Αποδοχή δωρεάς

ΘΕΜΑ 8ο : Έγκριση ρύθμισης σύμφωνα με το αρ. 52, παρ. 4 του Ν.4483/31-7-2017, ΦΕΚ 107 – Τεύχος Α’.

ΘΕΜΑ 9ο : Επικύρωση πρακτικού κλήρωσης Επιτροπών Δημοτικών Συμβούλων παραλαβής έργων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

– Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

ΔΕΥΑΕΡ: Ανακοίνωση Προέδρου Δ.Σ.

Κρανίδι 21-09-2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,
Σχετικά με την καθυστέρηση των καταμετρήσεων των υδρομέτρων των Φούρνων έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Η καθυστέρηση προέκυψε λόγω του αιφνίδιου θανάτου του υδρονομέα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. κου Νεκτάριου Μόρογλου και επειδή ήταν η πρώτη Κοινότητα που καταμετρούσε ανέκαθεν. Για αυτό το δυσάρεστο γεγονός σας είχαμε ενημερώσει εδώ. Στη συνέχεια η επιχείρηση ανέθεσε τα καθήκοντα του κου Μόρογλου σε άλλον υπάλληλο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει τις διαδρομές καταμέτρησης και να υπάρχει φυσική καθυστέρηση. Επιβαρύνθηκε δε ο υπάλληλος αυτός με τις καταμετρήσεις όλης της Δημοτικής Ενότητας Κρανιδίου.
Με την καθυστέρηση που δημιουργήθηκε χρεώθηκαν άνω των 100 m3, που είναι η ανώτερη κλίμακα χρέωσης, 67 καταναλωτές από τους 272. Ο δε συγκεκριμένος λογαριασμός που αναφέρεται στην καταγγελία του κου Τάσου Λάμπρου ανήκει σε κατάστημα και με ενοικιαζόμενα δωμάτια, που εκ των πραγμάτων έχει αυξημένη καλοκαιρινή κατανάλωση.
Εξάλλου σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρο 17 του Κανονισμού Δικτύων της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ισχύει ότι:
«Ο λογαριασμός κατανάλωσης νερού είναι έντυπος και εκδίδεται με βάση την ένδειξη κατανάλωσης του υδρομετρητή, που λαμβάνεται από τους τεχνικούς υπαλλήλους της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. ανά τετράμηνο για τις Κατηγορίες I, II, IV και V και ανά δίμηνο για τις Κατηγορίες III, VI, VII. Η καταμέτρηση των υδρομέτρων και η έκδοση των λογαριασμών πραγματοποιούνται εντός του αμέσως επόμενου τετραμήνου/διμήνου από το τετράμηνο/δίμηνο στο οποίο αναφέρονται οι λογαριασμοί (σημ. Περίοδος). Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν πραγματοποιηθεί καταμέτρηση και έκδοση λογαριασμού εντός του αμέσως επομένου τετραμήνου/διμήνου, τότε η καταμέτρηση θα αφορά πέραν τους ενός τετραμήνου/διμήνου και θα γίνεται ισοκαταμερισμός της κατανάλωσης στα τετράμηνα/δίμηνα, που αφορά το σύνολο της μετρούμενης κατανάλωσης.»
Κατά συνέπεια οι καταγγελίες του κου Λάμπρου έναντι της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. δεν ευσταθούν για ακόμα μία φορά και δεν υφίστανται ούτε αυθαιρεσίες, ούτε παράνομες ενέργειες. Εκμεταλλεύτηκε δε ένα δυσάρεστο γεγονός, που μόνη συνέπεια είχε τη μικρή καθυστέρηση στην καταμέτρηση, για να προβληθεί.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.
Ιωάννης Πάλλης

Η ανακοίνωση βρίσκεται στο link: Ανακοίνωση σχετικά με καταγγελία Τ. Λάμπρου

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Πάλλης
Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.

Διεύθυνση: Δ.Ε.Υ.Α. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Άγιος Παντελεήμονας – Μπαρδούνια, 21300 Κρανίδι Αργολίδας
Τηλέφωνο: 27540.22945, 6979.986004
Fax: 27540.23391
E-mail: dkranid@otenet.gr