ΤΕΥΧΗ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟ-ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ» 11/2017

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου υλοποίησης της υπηρεσίας «ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟ-ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΣΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟΥ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΟΣ» με cpv:90510000 προϋπολογισμού 74.400€ με ΦΠΑ με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά και μόνο βάσει τιμής.

τα πλήρη τεύχη του διαγωνισμού βρίσκονται στη διεύθυνση https://cloudup.com/caQD_8PiivK

Διεξαγωγή σεμιναρίων απο το ΕΠΑΛ Κρανιδίου.

 

Ενημέρωση από το Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου σχετικά με τη διεξαγωγή σεμιναρίων.

Το Επαγγελματικό Λύκειο Κρανιδίου θα διοργανώσει δύο σεμινάρια διάρκειας 30 ωρών το καθένα με αντικείμενα τη λειτουργία υποδοχής ξενοδοχείου (Reception) και τη λειτουργία εστιατορίου. .
Την ευθύνη διοργάνωσης των σεμιναρίων έχουν ο κύριος Κωτσάκης Σταύρος, Σχολικός Σύμβουλος καθηγητών Πληροφορικής και ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ κος Ανάργυρος Καραγιάννης.

Απευθύνεται σε γονείς, κηδεμόνες καθώς και σε απόφοιτους των σχολείων της Ερμιονίδας.
Εργαζόμενοι στον τουρισμό εννοείται πως είναι ευπρόσδεκτοι από τη στιγμή που η Ερμιονίδα στηρίζει την οικονομία της και στον τουρισμό.
Η πρώτη θεματική ενότητα αφορά τη λειτουργία Υποδοχής ξενοδοχειακής μονάδας (κρατήσεις, αφιξοαναχωρήσεις, main courante – χρεωπιστώσεις, εισπράξεις λογαριασμών κλπ- παρακολούθηση της υποδοχής του ξενοδοχείου χειρόγραφα και με ηλεκτρονικά μέσα). Η διάρκειά της είναι 30 ώρες, ένα τρίωρο μάθημα κάθε εβδομάδα. Τα μαθήματα της υποδοχής ξενοδοχείου ξεκινούν στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα. Λήγουν στις 15 Ιανουαρίου 2018 και είναι δωρεάν ενώ όσοι παρακολουθήσουν λαμβάνουν βεβαίωση.

Η δεύτερη θεματική διαπραγματεύεται τη λειτουργία εστιατορίου (οργάνωση, εξοπλισμός, τρόποι σερβιρίσματος, κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σε χώρους εστίασης). Είναι και αυτό διάρκειας 30 ωρών και ξεκινάει στις 15 Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, μία φορά την εβδομάδα για τρεις ώρες όπως και εκείνο της υποδοχής ξενοδοχείου. Επίσης δωρεάν, οδηγεί σε βεβαίωση παρακολούθησης ενώ τελειώνουν τα μαθήματα στις 10 Ιανουαρίου 2018.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα και των δύο ενοτήτων προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν εκείνο της αρεσκείας τους ή και τα δύο μαζί. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του σχολείου μας 27540 21286 ή στο δικό μου τηλέφωνο 6973 58 28 41. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και καλό μήνα να έχετε.

Με εκτίμηση,
Ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ Κρανιδίου
Ανάργυρος Καραγιάννης

karagianniskaragiannis 001

33η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

                 ————————-

OIKONOMIKH  ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                   

Κρανίδι   03/11/2017

Αρ. Πρωτ.: 10112

 

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )

Σας προσκαλούμε την 9η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα  14.00 μ.μ  σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου (Κάτω Πλατεία) για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ  1ο   :    Έγκριση σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018

ΘΕΜΑ  2ο  :  Κατάρτιση όρων συνοπτικού Διαγωνισμού για την υπηρεσία με τίτλο «Διάθεση προς επεξεργασία προ-διαλεγμένων ρευμάτων Α.Σ.Α & διαχείριση του παραγόμενου υπολείμματος», έγκριση της σχετικής μελέτης, έγκριση της προβλεπόμενης δαπάνης στον υπό κατάρτιση π/υ οικον. έτους 2018 και συγκρότηση επιτροπών: α) διενέργειας διαγωνισμού και αξιολόγησης αποτελεσμάτων και β) αξιολόγησης ενστάσεων.

ΘΕΜΑ  3ο   :    Ψήφιση πιστώσεων

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.