450 πρόσφυγες σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι

xenodoxeio450 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ.

ΑΔΙΑΦΟΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡ1ΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ.

ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΤΟΥΣ «ΠΑΡΚΑΡΕ» ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.

ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο κος ΛΑΜΠΡΟΥ και ο κάθε Λάμπρου. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ.

2

Εγώ, ως Δήμαρχος, λαμβάνοντας υπόψη την αδυναμία του Δήμου μας να ικανοποιήσει επαρκώς τις ανάγκες των προσφύγων, πολλώ δε μάλλον των ευάλωτων ομάδων (σημειώνεται ότι ανάμεσά τους είναι πάνω από 150 παιδιά ηλικίας από 2 μηνών μέχρι και 13 ετών), εξαιτίας της έλλειψης υποδομών και διαβλέποντας τις οδυνηρές συνέπειες που θα μπορούσε να έχει μια αθρόα εισροή προσφύγων στην περιοχή μας (π.χ. στον τομέα του τουρισμού), προέβην σε ενέργειες προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής (επί υπουργίας, κ. Μουζάλα και εν συνεχεία του νυν υπουργού, κ. Βίτσα), το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Ελλάδα, τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (Κοιν.Σ.Επ.), την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου και το ξενοδοχείο «Γαλαξίας» στο Πόρτο Χέλι, το οποίο και συνήψε σύμβαση με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Από πληροφορίες του ΔΟΜ, η σύμβαση είναι για 494 πρόσφυγες.

3

Και συνεχίζουμε. Το ΚΕΕΛΠΝΟ, που συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας, δεν έχει ακόμη στείλει τους γιατρούς που πρέπει να υποστηρίξουν τους 450 πρόσφυγες, ούτε φυσικά κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους, συντονιστές, νομικούς και μεταφραστές. Οι πρόσφυγες έχουν δυστυχώς «παρκαριστεί» και εγκαταλειφθεί, τη στιγμή που κάποιοι άλλοι, επωφελούμενοι από τη δεινή κατάστασή τους και αδιαφορώντας βέβαια για τη ζωή τους, κερδίζουν χρήματα.  Μάλιστα, σχετικά με το ξενοδοχείο «Γαλαξίας» που «φιλοξενεί» πρόσφυγες, η ιδιοκτήτρια με παραπληροφόρησε, λέγοντάς μου ότι η σύμβασή της είναι για έναν μήνα, τη στιγμή που η ΔΟΜ μου δήλωσε ότι η εν λόγω σύμβαση έχει διάρκεια 6 μηνών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

5

Ως Δήμαρχος, έθιξα το ζήτημα σε σύσκεψη της Πανελλήνιας Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), της οποίας είμαι και μέλος, με θέμα: «Τουρισμός, προσφυγική και μεταναστευτική πολιτική» την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη).

6

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να μου ζητηθεί από κανένα, πήρα την πρωτοβουλία να ενημερώσω τα μέλη του Σώματος για τα εξής προβλήματα που είχα εκθέσει στη συνάντησή μου με τον πρώην Υπουργό Μεταναστευτικής  Πολιτικής, κ. Μουζάλα:

 • Το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου είναι υποστελεχωμένο από πλευράς ιατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και οδηγών ασθενοφόρων.
 • Τα σχολεία μας λειτουργούν με 9 λυόμενες αίθουσες που δεν επαρκούν για
 • τη στέγαση των ήδη υπαρχόντων μαθητών του Δήμου μας
 • Δεν υπάρχουν κοινωνικές υποδομές
 • Δεν έχει γίνει καμία έρευνα για τη χωρική ικανότητα της περιοχής σε δομές

4

Δεν παρέλειψα να τονίσω ότι παλαιότερα η κοινωνία της Ερμιονίδας είχε δεχθεί πρόσφυγες και μετανάστες, οι οποίοι και εντάχθηκαν ομαλά, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα. Αυτό το έκανα γιατί είναι σύνηθες να κολλάει η ταμπέλα του ρατσιστή σε όποιον δήμαρχο δηλώνει αδυναμία να δεχθεί πρόσφυγες, καταδεικνύοντας την έλλειψη βασικών υποδομών για τη φιλοξενία τους. Στη σύσκεψη των Δημάρχων με τον τότε υπουργό κ. Μουζάλα, ο οποίος και αντέδρασε στις θέσεις μου, του τόνισα πως οι Έλληνες είμαστε ευαίσθητος λαός και φιλόξενος γιατί έχουμε ζήσει την προσφυγιά. Είμαστε ευαίσθητοι γιατί και εμείς έχουμε αυτή τη στιγμή 600.000 ελληνόπουλα που έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά.

Κύριε Λάμπρου, όλα τα παραπάνω τα ακούσατε στην ενημέρωση που είχα κάνει στο Δημοτικό Συμβούλιο και όμως τότε δεν είχατε καμία πρόταση. Δυστυχώς, η ανευθυνότητά σας επιβεβαιώνεται στις πλάτες των προσφύγων αυτή τη φορά. Δε διστάζετε να παίζετε ουσιαστικά με τις ζωές και ψυχές τους, παραβλέποντας τη σοβαρότητα με την οποία εμείς αντιμετωπίζουμε αυτό το θέμα συμπάσχοντας με το παγκόσμιο και εθνικό δράμα, που δημιούργησαν και φόρτωσαν στη χώρα μας.

Ειλικρινά λυπάμαι, μολονότι δραστηριοποιείστε 18 ολόκληρα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση, δεν έχετε αντιληφθεί τι σημαίνει αυτοδιοίκηση και απορώ μέχρι πού θα φτάσετε!!!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δημήτρης Σφυρής

46246031_2277237579220303_1297314766045315072_n

30η Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

                 ————————-

OIKONOMIKH   ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                  

Κρανίδι   12/11/2018

ΑρΠρωτ.: 8192

                                                            

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87)

 

Σας προσκαλούμε την 16η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα  13.00 μ.μ  σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑ   1ο : Σχετικά με έγκριση πρακτικού Ι της Ε.Δ.Δ. που αφορά στον έλεγχο και αξιολόγηση των φακέλων δικαιολογητικών συμμετοχής και οικονομικών προσφορών που κατατέθηκαν στα πλαίσια του ανοιχτού συνοπτικού Διαγωνισμού του έργου «Βελτίωση Βατότητας Δημοτικών – Αγροτικών οδών στις κοινότητες Διδύμων, Ηλιοκάστρου, Θερμησίας – Χρηματοδότηση Α.Π.Ε». (Μελέτη 09/2018)

ΘΕΜΑ  2ο : Κατάρτιση σχεδίου αναμόρφωσης του Προϋπολογισμού οικ. έτους 2018.

ΘΕΜΑ   3ο : Ορισμοί δικηγόρων.

 

 

 

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής  Επιτροπής

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Περίληψη διακήρυξης για την προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2019 για το Δήμο Ερμιονίδας και τα Νομικά του Πρόσωπα

 

Περίληψη διακήρυξης ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2019 για το Δήμο Ερμιονίδας και τα Νομικά του Πρόσωπα», συνολικού προϋπολογισμού 176.981,91 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%

https://diavgeia.gov.gr/search?query=ada:%22648%CE%98%CE%A9%CE%A1%CE%A1-%CE%95%CE%97%CE%A7%22&page=0

22η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                                     

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                                            

Κρανίδι, 12.11.2018

Αρ. πρωτ.: οικ. 8181

 

Πρόσκληση

Για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του  Ν. 3852/2010.

Προς:  τον κ. Δήμαρχο

τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Ερμιονίδας

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει σε αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας, την 16η.11.2018 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 1. Κατάρτιση τεχνικού προγράμματος Δήμου Ερμιονίδας έτους 2019
 2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Ερμιονίδας οικ. έτους 2018
 3. Σχετικά με προμήθεια ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου
 4. Σχετικά με προμήθεια μεταχειρισμένου απορριμματοφόρου αυτοκινήτου
 5. Απόφαση – πρόταση για συμμετοχή εκπροσώπου του Δήμου Ερμιονίδας ως Προέδρου (με τον αναπληρωτή του) στο υπό ανασυγκρότηση Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Επιθεώρησης Θεάτρων – Κινηματογράφων στο Δήμο Ερμιονίδας
 6. Μεταβολές σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ερμιονίδας, σχολικού έτους 2019-2020
 7. Αίτημα παραχώρησης χρήσης αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Θερμησίας
 8. Αίτημα παραχώρησης χρήσης της αίθουσας εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Κοιλάδας
 9. Αίτημα παραχώρησης χρήσης γυμναστηρίου του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου (αίτημα ΑΟΚ)
 10. Αίτημα παραχώρησης χρήσης γυμναστηρίου του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου (αίτημα από το ΦΑΡΟ)
 11. Αίτημα του Επαγγελματικού Λυκείου Κρανιδίου
 12. Σχετικά με  την πορεία υλοποίησης έργου επέκτασης του αρδευτικού δικτύου Ανάβαλου στο Δήμο Ερμιονίδας
 13. Σχετικά με ψήφισμα για τη μη παραχώρηση δημοτικών ακινήτων στο Υπερταμείο
 14. Αίτημα για παραχώρηση του γηπέδου Κοιλάδας στον Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας
 15. Έγκριση της υπ’ αρ. 162/2018 (ΑΔΑ: 6ΕΚΠΟΛΘΛ-2Ω4) απόφασης του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας με θέμα: «Έγκριση υποχρεωτικής αναμόρφωσης του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων 2018 του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας βάσει της αριθμ. 34574/2018 ΚΥΑ».
 16. Έγκριση της υπ’ αρ. 49/2018 (ΑΔΑ: 69ΡΗΩΡΡ-Σ4Ο) απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας με θέμα: «Τροποποίηση της 14/2011 απόφασης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης που αφορά τον Εσωτερικό Κανονισμό Υπηρεσιών της Επιχείρησης»
 17. Γνωμοδότηση επί της έναρξης της διαδικασίας σύνταξης τοπογραφικών διαγραμμάτων ή ορθοφωτοχαρτών κύρωσης δικτύου κοινοχρήστων χώρων στην Τ.Κ. Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας, κατά τα οριζόμενα της παραγράφου 1 του άρθρου 35 του Ν. 3937/2011 (ΦΕΚ 60 Α΄/31.03.2011)
 18. Σχετικά με την προμήθεια υγρών καυσίμων για το Δήμο Ερμιονίδας και τα Νομικά του Πρόσωπα για το χρονικό διάστημα 2018-2019
 19. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής υπηρεσιών
 20. Ορισμός δικηγόρων για την υπεράσπιση υποθέσεων του Δήμου Ερμιονίδας

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΗΜΑΡΑΚΗΣ

 

 

Γιορτή της Ελιάς

Στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολειού Κρανιδίου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, έλαβε χώρα για 7η συνεχόμενη χρονιά, η γιορτή της Ελιάς. Ο Δήμος Ερμιονίδας  σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας, τις   Εθελοντικές Ομάδες του Δ.Ε.  και την αρωγή της Περιφερειακής Ένωσης Πελοποννήσου οργάνωσαν μια λαμπρή γιορτή.

1

2

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του Δήμου σε όλους τους τοπικούς φορείς και ιδιώτες για την αμέριστη βοήθειά τους και συμβολή τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας , που με τις ζωγραφιές τους διακόσμησαν την είσοδο της γιορτής.

3

Τις κυρίες από τους τοπικούς φορείς, που με την τέχνη τους ανέδειξαν, μέσα από τις γαστρονομικές τους δημιουργίες, την αξία του ελαιολάδου

4
5
6
7

89
10
11
12

 

Ξεχωριστό ωστόσο ρυθμό στη γιορτή έδωσε η ζωντανή ορχήστρα των Γιάννη Κοροντίνη και Δημήτρη Μπουρίκα καθώς και η χορευτική ομάδα του Δήμου Κορινθίων και του Δήμου μας.

 

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους νικητές των διαγωνισμών, που εν όψει της γιορτής διεξήχθησαν. Αναλυτικότερα στους μαθητές Αναστάσιο Λαύκα, Κατερίνα Δαμαλίτη, Ερίσα Ελμάζι στους οποίους απενεμήθη το 1ο, 2ο και 3ο βραβείο αντίστοιχα.
1314
15
16

Καθώς και στην ιδιοκτήτρια της ταβέρνας Καλλιδρόμι, που με τη διακόσμηση του καταστήματός της, κέρδισε επάξια το βραβείο.

1817

 

 

 

 

 

 

Δεν μπορούμε τέλος να παραλείψουμε την καλλιτεχνική ομάδα «Ερμιονιδείς», η οποία και φιλοτέχνησε τα εν λόγω βραβεία.

19

Αναμνηστικά δώρα προσέφερε επίσης ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ.Κοντοβράκης στον Χορευτικό Σύλλογο Αλμυρής Κορινθίας «Φίλοι της παράδοσης». Τα δώρα επιμελήθηκε το Λαογραφικό Εργαστήρι.
20

 

 

 

 

 

Παράλληλα ευχαριστούμε τους Πρόσκοπους και το Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου που με την παρουσία τους στήριξαν τη γιορτή.

2122

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως η αγαστή συνεργασία Δήμου και πολιτών φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

242325

Κλείνουμε δίνοντας ραντεβού και για άλλες το ίδιο πετυχημένες διοργανώσεις.

262728

xoros

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ»

ΑΔΑ: ΨΒΞΗΩΡΡ-Γ76

ΑΔΑΜ: 18PROC003960926

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης του έργου ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, με αρ. μελ.:03/2018, συνολικού προϋπολογισμού 95.583,00 Ευρώ

Οι όροι, προϋποθέσεις και τα τεύχη βρίσκονται στη διεύθυνση https://cloudup.com/cbZiRElbm1r

Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Ερμιονίδας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                    

Κρανίδι, 05.11.2018

Αρ. πρωτ.: οικ. 8024

 

Πρόσκληση

Για τη σύγκληση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης,

σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του  Ν. 3852/2010

 

Προς: 

 • Tα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ερμιονίδας
 • Τους επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του Δήμου Ερμιονίδας

Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση που θα γίνει σε αίθουσα του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας, τη 15η Νοεμβρίου 2018 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για συζήτηση αναφορικά με το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Συζήτηση επί του Τεχνικού Προγράμματος έτους 2019 του Δήμου Ερμιονίδας

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη ημέρα, Παρασκευή 16.11.2018 και ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσής σας, παρακαλείσθε να ειδοποιήσετε το αναπληρωματικό σας μέλος.

 

Η πρόσκληση θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική δ/νση του Δήμου μας, ermionida.gr

 

Ο Δήμαρχος

 

Δημήτριος Σφυρής

 

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                                                              

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΗΜΟΣ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

                 ————————-

OIKONOMIKH   ΕΠΙΤΡΟΠΗ                                                 

  Κρανίδι   01/11/2018

  Αρ.Πρωτ. 7954

                                                            

 

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής

(Άρθρο 75,Ν.3852/2010,ΦΕΚ Α’87 )

   

Σας προσκαλούμε την 5η του μηνός Νοεμβρίου του έτους 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα  13.00 μ.μ  σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης :

 

 

ΘΕΜΑ   1ο : Έγκριση σχεδίου προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

 

 

ΘΕΜΑ  2ο : Κατάρτιση όρων ανοιχτού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υγρών καυσίμων έτους 2019 για το Δήμο Ερμιονίδας και τα Νομικά του Πρόσωπα».

 

 

ΘΕΜΑ   3ο : Ορισμοί δικηγόρων.

 

 

 

Ο Πρόεδρος

της Οικονομικής  Επιτροπής

 

 

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

 

– Σε περίπτωση απουσίας σας, παρακαλείσθε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.