ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΗΣ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                                    29/10/2015                                                    

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 30/10/2015 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 31/10/2015-ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 1/11/2015 ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/11/2015 ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΗΣ.

ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: «ΜΠΙΣΤΙ»-Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ «ΜΠΙΣΤΙ» ΠΡΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΑ KAI ΕΞΟΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΛΥΚΕΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΠΡΟΣ

ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΛΟΙΠΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ  ΠΕΥΚΑ  ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΚΛΠ. 

ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Κ.Υ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΛΣΥΛΛΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Κ.Λ.Π.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ  ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .

 ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ  ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. 

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δ. ΣΦΥΡΗΣ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>