ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ                                                      9/11/2016
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 11/11/2016 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12/11/2016 ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/11/2016 ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΟΚΑΜΠΗΣ.
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: «ΜΠΙΣΤΙ»-Ο ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ «ΜΠΙΣΤΙ» ΠΡΟΣ ΜΑΝΔΡΑΚΙΑ KAI ΕΞΟΔΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ (ΕΝΑΝΤΙ ΛΥΚΕΙΟΥ) ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΠΡΟΣ
ΜΟΝΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΛΟΙΠΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΥΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ- ΚΛΠ.
ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΕΚΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ: ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Κ.Υ. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ – ΑΛΣΥΛΛΙΑ – ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ Κ.Λ.Π.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ .
ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΙΚΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΚΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΙΡΙΚΕΣ Ή ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΨΕΚΑΣΜΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Δ.ΣΦΥΡΗΣ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>