28 Μαρτίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΙΛΑΔΑΣ
Δελτία Τύπου | 18 Νοεμβρίου 2019
Δελτίο Τύπου – «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ»

Κρανίδι, 18.11.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας στην Πελοποννησιακή έκθεση » ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO », η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου  στο κτίριο ΓΕΑ Α.Ε. στην Τρίπολη.

Η έκθεση είχε ως επίκεντρο τον πρωτογενή και αγροδιατροφικό τομέα, ο οποίος αποτελεί άλλωστε την αιχμή του δόρατος για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό την προβολή και ανάδειξη των ποιοτικών πελοποννησιακών προϊόντων και της πελοποννησιακής διατροφής. Ο τουρισμός είναι ένα σημαντικό τμήμα αυτού του προφίλ, μιας και η Πελοπόννησος είναι ιδανικός προορισμός, καθώς προσφέρει ποικίλες μορφές τουρισμού.

Ο Δήμος Ερμιονίδας είχε δικό του περίπτερο, με σκοπό την ανάδειξη της παραγωγικής φυσιογνωμίας του τόπου μας, το οποίο κατά κοινή ομολογία κέρδισε τις εντυπώσεις.

Προβάλαμε επιτυχώς τα είδη του τουρισμού και τον δήμο ως τουριστικό προορισμό. Παράλληλα, στον εκθεσιακό μας χώρο στηρίξαμε τους παραγωγούς προβάλλοντας και προωθώντας τον τοπικό μας πλούτο. Οι χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης γεύτηκαν ντόπια γλυκά και αλμυρά εδέσματα, χυμό ροδιού, μανταρινιού και φραγκόσυκου, κρασί, λάδι, πετιμέζι και χαρουπόμελο και »ταξίδεψαν» μέσα από τα προϊόντα μας, στον ευλογημένο τόπο μας, τον οποίο θα επισκεφτούν με την πρώτη ευκαιρία.

Τον Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αριστείδης Μπίμπας, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής προβολής και ανάπτυξης του Δήμου κα Λούμη Αγγελική, η δημοτική υπάλληλος κα Κατερίνα Ελευθερίου και η υπάλληλος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας κα Βασιλική Λέκκα.

Κατά την διάρκεια των εγκαινίων ο Δήμαρχος Ερμιονίδας πραγματοποίησε ουσιαστικές συναντήσεις με πολιτικούς φορείς, οι οποίοι δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στην ανάδειξη του Δήμου Ερμιονίδας. Απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στην φαρμακοβιομηχανία »DEMOS» για την σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα, γεγονός που μας κάνει υπερήφανους καθώς η οικογένεια Δέμου κατάγεται από το Πορτοχέλι.

Το περίπτερο του Δήμου μας επισκέφθηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης, η Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. κα Φώφη Γεννηματά, ο βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝ.ΑΛ. κ. Ανδρέας Πουλάς, η οικογένεια Δέμου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Αναστάσιος Γανώσης και Ιωάννης Μαντζούνης, η εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου κα Άννα Καλογεροπούλου, ο Επικεφαλής της Ελάσσονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Ερμιονίδας κ. Αναστάσιος Λάμπρου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος, στελέχη του επιμελητηρίου Αργολίδας κ.α..

Γραφείο Δημάρχου Ερμιονίδας

IMG-f897950c997f346e84308fff84911df8-V