Ο Δήμος Ερμιονίδας στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις της 191ης Επετείου της Εξόδου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στις 8-9 Απριλίου 2017. Το Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Δημήτρη Σφυρή, εκπροσώπησε ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Απόστολος Λαδάς. Οι εκδηλώσεις είχαν φέτος ιδιαίτερη λαμπρότητα και συγκινησιακή φόρτιση και τις τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, κα Όλγα Γεροβασίλη, ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης, εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Απόστολος Κατσιφάρας, πλήθος βουλευτών και πολλοί Δήμαρχοι ή εκπρόσωποι Δημάρχων από όλη την Ελλάδα. Επίσης, παρευρέθηκαν Πρέσβεις ή εκπρόσωποί τους όλων των φιλελληνικών Χωρών, Πολίτες των οποίων συμμετείχαν και θυσιάστηκαν στην Ηρωική Έξοδο. Ο Δήμος μας τιμήθηκε ιδιαίτερα σε γεύμα μαζί με άλλους Δήμους από το Δήμαρχο της Ι.Π Μεσολογγίου, κ. Νίκο Καραπάνο.

Στις φωτογραφίες ο κ. Λαδάς με τον κ. Καραπάνο, τους Δημάρχους Πύλου, Σπετσών, Λαμιέων, Φυλής, Βύρωνα, Αμφιλοχίας, τους πρέσβεις και εκπροσώπους Πρεσβειών Μεγάλης Βρετανίας ,Γαλλίας, Ρωσίας, Αυστρίας, Ελβετίας, Πολωνίας και Φινλανδίας, το Δήμαρχο της γενέτειρας του Ελβετού φιλέλληνα φαρμακοποιού και δημοσιογράφου συντάκτη της εφημερίδας Ελληνικά Χρονικά, ο οποίος θυσιάστηκε με όλη την οικογένειά του κατά την Έξοδο.

 mesologgi 1mesologgi 4mesologgi2mesologgi3

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>