28 Μαρτίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:4η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Νέα & Ανακοινώσεις | 25 Ιουνίου 2021
Τοποθέτηση για τα ανυπόστατα δημοσιεύματα !

Κρανίδι, 25/06/2021

Ανακοίνωση

Έπειτα από ανυπόστατα δημοσιεύματα γνωστών λασπολόγων, όπου μόνο τους μέλημα αποτελεί η δυσφήμιση και η συκοφάντηση του Δήμου και της Δημοτικής Αρχής, τοποθετούμαστε δημόσια και ξεκάθαρα όπως πάντα, για την αποκατάσταση της αλήθειας και την αποφυγή στρεβλών συμπερασμάτων.

 Οι δαπάνες για τους πληρεξούσιους δικηγόρους που αναλαμβάνουν τις υποθέσεις του Δήμου και την εκπροσώπηση αυτού, είναι αναγκαίες αφού, η πρόσληψη ειδικού Νομικού επιστημονικού συνεργάτη, δεν καλύπτει τέτοιες ανάγκες γιατί δεν έχει από το Νόμο δικαίωμα εκπροσώπησης του Δήμου σε Δικαστήρια. Επίσης, παρά το γεγονός ότι στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου υπάρχει θέση Νομικού αυτή δεν έχει πληρωθεί μέχρι σήμερα, μέσω των κρατικών ενεργειών (ΑΣΕΠ) που προβλέπει ο νόμος.

 Διευκρινιστικά αναφέρουμε ότι, πολλές δικαστικές υποθέσεις για τις οποίες ορίζονται τη συγκεκριμένη περίοδο πληρεξούσιοι δικηγόροι του Δήμου Ερμιονίδας, αφορούν παρελθούσες δημοτικές περιόδους και αρχές ενώ, για αρκετές υποθέσεις που αφορούν συκοφαντικές αναρτήσεις για τη παρούσα Δημοτική Αρχή ή το Δήμαρχο οι Νομικοί δεν λαμβάνουν καμία αποζημίωση.

 Μήπως θα ήθελαν αυτοί που εύκολα, επιπόλαια, πρόχειρα και ανυπόστατα κατηγορούν τη Δημοτική Αρχή για ορισμούς Δικηγορών να αφήσουμε χωρίς υπεράσπιση πολλά και σημαντικά συμφέροντα του Δήμου, όπως διεκδικήσεις χιλιάδων ευρώ μέσω αγωγών από τρίτους ;

 Συνεχίζουμε ακάθεκτοι με μόνο γνώμονα το καλό του Δήμου και των πολιτών !

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Ερμιονίδας