ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.

ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.

Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 16 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 3.30 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης» συζητήθηκαν και εκκρίθηκαν μεταξύ άλλων τα κάτωθι:

• «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ»
• «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ ΕΡΜΙΟΝΗΣ-ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΟΥ»
•ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΟΔΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ-ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ-ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙΟΥ
•ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ.
Η ολοκλήρωση του αποχετευτικού, ένα έργο που σταμάτησε δύο φορές με ενέργειες ορισμένων , ξεκινάει, η συντήρηση- ασφαλτόστρωση της συνδετήριας οδού Ερμιόνης- Πορτοχελίου έργο ζωτικής σημασίας για τον Δήμο μας , η σύνδεση του Αρχαίου θεάτρου Επιδαύρου – Κρανιδίου- Πορτοχελίου που θα συμβάλλει σ την τουριστική ανάπτυξη του τόπου μας , καθώς και η κάλυψη έκτακτων αναγκών για τον Δήμο μας εγκρίθηκαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο χάρη στην άριστη συνεργασία του Δημάρχου Ερμιονίδας Δημητρίου Σφυρή με τον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο και τον Περιφερειακό σύμβουλο κ. Τ. Τζανή στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

22549606_2010033419274055_7858488526103221361_n

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>