Ενημέρωση κτηνοτρόφων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤIA

ΔΗΜΟΣ EΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

AYT. TΜΗΜΑ ΤΟΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ΑΛΙΕΙΑΣ  

Πληρoφορίες  : Καρανικόλα Αικ.                                                         

Τηλέφωνο     :  2754 360 213

 

Κρανίδι, 21.12.2017

 

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ  ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΣΗ  ΒΟΣΚΗΣΙΜΩΝ ΓΑΙΩΝ 

ΕΤΟΥΣ 2017.

Ο Δήμος Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι  παρελήφθησαν  την 13η Δεκεμβρίου 2017 από την Π.Ε Αργολίδας, οι ονομαστικές καταστάσεις των κτηνοτρόφων, στους οποίους κατανεμήθηκαν για το έτος 2017, οι επιλέξιμοι βοσκότοποι εντός της  Π. Εν. Αργολίδας σύμφωνα με την  “τεχνική λύση 2017” και ειδικότερα εντός της  Κτηματικής Περιφέρειας του Δήμου μας .

Καλούνται οι κτηνοτρόφοι  να προσέλθουν  στο Δημ. Γραφείο Ερμιόνης (Γραφείο Αγροτ. Αν. & Αλιείας) προκειμένου να ενημερωθούν  ενυπόγραφα για την τελική κατανομή  των επιλέξιμων βοσκοτόπων  και του ποσού καταβολής μισθώματος.  Η  εξόφληση  του ποσού  που τους αντιστοιχεί θα γίνεται σε  αρ. λογ. της Π.Ε. Αργολίδας στην τράπεζα  EUROBANK   με ΙΒΑΝ :   GR 33 0260 0970 0004 5020 0546 240 .

Αντίγραφο του ποσού κατάθεσης,   θα προσκομίζεται από τους κτηνοτρόφους και θα παραλαμβάνουν από το Δήμο   το έντυπο κατανομής.

Προσοχή: Το μίσθωμα θα πρέπει να κατατεθεί έως το τέλος του 2017.

                                                                    

Από το Δήμο

Ο Αντιδήμαρχος

Ιωάννης Αντωνόπουλος

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>