Συμμετοχή του Δήμου Ερμιονίδας σε Ημερίδα σχετ. με την ενεργειακή αναβάθμιση των δικτύων του δημοτικού οδοφωτισμού

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε στην Ημερίδα με θέμα: «Παρουσίαση ολοκληρωμένου προγράμματος χρηματοδότησης των Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού, για την ενεργειακή αναβάθμιση των δικτύων του δημοτικού οδοφωτισμού».

Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017 στην Κεντρική Υπηρεσία του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Αθήνα.

Ο Δήμος Ερμιονίδας εκπροσωπήθηκε από το δημοτικό σύμβουλο, κ. Απόστολο Λαδά.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Π. Σκουρλέτης, καθώς και ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκης.

Παρουσιάσθηκαν οι μέθοδοι βελτίωσης της ενεργειακής αποδοτικότητας σε εγκαταστάσεις οδοφωτισμού των Ο.Τ.Α., καθώς και τα χρηματοδοτικά προγράμματα του Τ.Π. & Δανείων προς τους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β” Βαθμού τόσο για το σκοπό αυτό, όσο και για την εκτέλεση έργων υποδομής γενικότερα.

Επίσης, αναδείχθηκαν οι χρηματοδοτικές ευκαιρίες και τα οικονομικά οφέλη από την εφαρμογή πρακτικών ενεργειακής αποδοτικότητας στο φωτισμό στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 energeia117629725_1907396339537764_2597203469455488609_n

 

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>