Δημιουργικός διαγωνισμός νέων

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, ως μέλος της συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών συμμετέχει στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Νέων με τίτλο: «Άσ” το πάνω μου».

Με μότο «Παρ” το πάνω σου» η Συμμαχία για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών – Responsibility Alliance καλεί τους νέους από 18 έως 25 ετών να εμπνευστούν από την αξία της υπευθυνότητας, να δημιουργήσουν και να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στον πρώτο της δημιουργικό διαγωνισμό. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει το ταλέντο των νέων, δίνοντάς τους κίνητρο για να αποτυπώσουν την έννοια της υπευθυνότητας με τον τρόπο που οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται.

Από τις 17.09.2018 έως τις 21.11.2018, όσοι νέοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα: https://www.astopanomou.com και να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους σε όποια κατηγορία επιθυμούν:

Διήγημα

Φωτογραφία

Video

Με Βασικό θέμα την επιρροή που ασκεί η υπευθυνότητα στις φιλικές ή γονεϊκές σχέσεις, στις δραστηριότητές τους, στην ψυχαγωγία ή τη διασκέδασή τους και στην καθημερινότητά τους γενικότερα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Για πληρέστερη ενημέρωση:

http://www.eddyppy.gr/eddyppy-melos-tis-symmahias-gia-tin-ypeythyni-polisi-oinopneymatodon-poton-symmetehei-sto

https://www.facebook.com/ResponsibilityAlliance/, όπου από τη Δευτέρα 17.09 θα ανεβαίνουν σχετικές πληροφορίες για το διαγωνισμό.

Ελίζα Φοινίτση

Διοικητική Διευθύντρια ΕΔΔΥΠΠΥ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>