25 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Αναβολή των προγραμματισμένων Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας
Δελτία Τύπου | 11 Απριλίου 2017
1ος αγώνας ανωμάλου δρόμου μαθητών στην Ερμιονίδα

Για πρώτη φορά στο Δήμο Ερμιονίδας διοργανώθηκε, με τη συμμετοχή μαθητών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων από όλη την Αργολίδα, ο πρώτος αγώνας ανωμάλου δρόμου στην Ερμιόνη.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας μαζί με τη Δευτεροβάθμια και Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Αργολίδας διοργάνωσαν τους αγώνες στην Ερμιόνη.

Σημειώθηκε μεγάλη συμμετοχή. Ο Δήμαρχος τίμησε το Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Ιωάννη Γαληνό και το Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, κ. Δημήτρη Σίδερη για την προσφορά τους στα Σχολεία και το σχολικό αθλητισμό.

Παρόντες ήσαν ο εκπρόσωπος του ΣΕΓΑΣ κ. Ιωάννης Μπόλλας, η Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ερμιονίδας, κα Άννα Φωστίνη και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Μάνος Παπαδημητρίου.

Επίσης, παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Μπουρίκας, καθώς και οι Πρόεδροι της Δ.Κ. Ερμιόνης, κ. Χρήστος Δάγκλης, της Δ.Κ. Κρανιδίου κ. Ιωάννης Κοντοβράκης και τα μέλη του Συμβουλίου της Δ.Κ. Ερμιόνης, κ. Γιώργος Τσεγκής και κ. Παναγιώτης Μέξης.

dromos2dromos4dromos 3dromos1