19 Μαρτίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_5η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ
Δελτία Τύπου | 30 Αυγούστου 2021
Απονομή του Χρυσού Κλειδιού του Δήμου Ερμιονίδας στην κυρία Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Κρανίδι, 30.08.2021

Δελτίο Τύπου

Ανήμερα της μεγάλης εορτής του πολιούχου του Κρανιδίου, Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου, ο Δήμος Ερμιονίδας τίμησε την μεγάλη ευεργέτιδα και συντοπίτισσά μας κυρία Μαριάννα Βαρδή Βαρδινογιάννη, απονέμοντάς της το Χρυσό Κλειδί του Δήμου Ερμιονίδας.

Στην σεμνή τελετή που διεξήχθη στον αύλειο χώρο του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και την κυρία Βαρδινογιάννη, και αναφέρθηκε αναλυτικά στο έργο και την προσφορά της, και την ευχαρίστησε θερμά για όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας, στην χώρα μας, και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αφού ανέγνωσε την απόφαση αυτού, παρέδωσε τον τιμητικό πάπυρο στην κυρία Βαρδινογιάννη.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος παρέδωσε το Χρυσό Κλειδί στην μεγάλη μας ευεργέτιδα, κι εκείνη από την πλευρά της του χάρισε ένα χρυσό στεφάνι ως ανταπάντηση της μεγάλης τιμής που της έκανε ο Δήμος Ερμιονίδας.

Επίσης, η κυρία Βαρδινογιάννη χάρισε από ένα άγαλμα με το σύμβολο του Ιδρύματος «Ελπίδα» στους Προέδρους των Συμβουλίων των Κοινοτήτων Κρανιδίου και Ερμιόνης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, μέλη της καλλιτεχνικής ομάδας Ερμιονίδας παρέδωσαν στην κυρία Βαρδινογιάννη πίνακα ζωγραφικής και εικόνα που έχουν φιλοτεχνήσει αποκλειστικά για εκείνη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για τα όσα έχει προσφέρει στον τόπο μας.

Γραφείο Δημάρχου