Δελτίο Τύπου

14203106_1787226991554700_6460469683002931628_n-150x150Πριν δυο χρονιά είχα ευχηθεί σε όλους να έχουμε δημιουργική χρονιά. Επειδή ορισμένοι προσπαθούν ακόμη να μην γίνει έργο, θα γνωστοποιηθούν και νέα, προγραμματισμένα έργα  του Δήμου. Οι καταγγελίες και η πολεμική της αντιπολίτευσης δεν χτυπούν εμένα αλλά το καλό του τόπου.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ,

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

Είναι μια ευχή που συνηθίζεται και την επομένη ξεχνιέται.
Για μένα σηματοδοτεί την πρώτη μέρα μιας νέας χρονιάς σε δημιουργικούς τομείς και υπηρεσίες του Δήμου.
Εύχομαι στους συνεργάτες μου και τους εθελοντές που εργάστηκαν και στάθηκαν δίπλα μας, χωρίς διάθεση αυτοπροβολής και προσωπικά συμφέροντα, να έχουν δύναμη και υγεία.
Εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου εφαρμόσαμε την υπόσχεσή μας «πολλά έργα λίγα λόγια»
Θα εξακολουθήσουμε με το ίδιο σθένος και την ίδια αγάπη για τον τόπο μας αδιαφορώντας για τον πόλεμο που ορισμένοι έχουν επιλέξει και προετοιμάζουν για τις ερχόμενες εκλογές. Και σ´αυτούς εύχομαι καλό κουράγιο. Αυτό που προέχει είναι να υπάρχει συνεργασία.
Να μην ξεχνάμε ότι ένα πρόβλημα, όπως ήταν τα απορρίμματα, το δρομολογήσαμε πρώτοι στην Πελοπόννησο. Οι πολίτες μας εισπνέουν καθαρό αέρα μετά  την κατάργηση και αποκατάσταση των χωματερών στην Ερμιόνη και τη Θερμησία. Σειρά έχει η κατάργηση και αποκατάσταση και άλλων χωματερών, παρά τις αντιδράσεις. Τη νέα περίοδο θα πρέπει να τη χαρακτηρίσουν τα έργα, οι ειλικρινείς συμπεριφορές και η αποτελεσματικότητα.

 

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας

Δημήτρης Σφυρής

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>