22 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση 12ης _2024 Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής
Νέα & Ανακοινώσεις | 08 Μαρτίου 2024
♀️8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Κρανίδι, 08.03.2024

Ανακοίνωση

8 Μαρτίου, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ημέρα μνήμης των αγώνων του κινήματος για τα δικαιώματα των γυναικών.

Σήμερα γιορτάζουμε τη δύναμη, την αξία και την ανεξάντλητη ενέργεια κάθε γυναίκας!

Με υπερηφάνεια και εκτίμηση αναγνωρίζουμε τον ρόλο τους στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας που ακούει, στηρίζει και ενδυναμώνει κάθε φωνή.

Είναι μεγάλη τιμή να γιορτάζουμε την ημέρα της γυναίκας και να αναγνωρίζουμε τη συμβολή τους σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

Είναι σημαντικό να τιμούμε τις γυναίκες όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα, αναγνωρίζοντας την αξία τους και την σημαντική τους θέση στην κοινωνία.

Σίγουρα, στην δική μας κοινωνία, οι γυναίκες δεν χρειάζονται πλέον, υπερασπιστές και επιβεβαίωση, ωστόσο δεν είμαστε πλήρως απελευθερωμένοι από στερεότυπα και Προκαταλήψεις.

Η σημερινή ημέρα όμως, αποτελεί μια ευκαιρία, να αναδειχθεί η σημασία των γυναικών στην κοινωνία και να επισημανθούν οι αγώνες που ακόμα διεξάγονται για την ισότητα.

Ας είμαστε ευγνώμονες για τις γυναίκες που μας περιβάλλουν, για τις επιδόσεις τους και τη συμβολή τους στην εξέλιξη της κοινωνίας.

Ας συνεχίσουμε να προωθούμε την ισότητα και τη δικαιοσύνη, να παλεύουμε για τα δικαιώματα όλων των Ανθρώπων, να εργαζόμαστε για έναν κόσμο, όπου κανείς δεν θα αντιμετωπίζει διακρίσεις.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Στις γυναίκες με τους πολλαπλούς ρόλους, στις γυναίκες του μόχθου, της οικογένειας, τις καλλιτέχνιδες, τις ηρωίδες, τις επιστήμονες, τις πολιτικούς, τις μάνες, τις αδελφές, τις συζύγους, τις κόρες…

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες της Ερμιονίδας μας!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,
Ιωάννης Γεωργόπουλος