29 Μαρτίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑΣ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΙΜΗΣ (ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «ΣΥΛΛΟΓΗ – ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ – ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2024» προϋπολογισμού: 120.900,00 ευρώ προ ΦΠΑ ήτοι 149.916,00 ευρώ με ΦΠΑ
Δελτία Τύπου | 22 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ                                          Ερμιόνη, 21.03.2017

ΚΕΝΤΡΟ  ΕΡΜΙΟΝΗΣ                                                           Αρ. πρωτ.: 34

«ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ»

Ταχ. Δ/νση: Ερμιόνη

Ταχ. Κώδικας: 21051

Πληροφορίες: Γιάννης Κρητσωτάκης

Τηλ.: 6947848610

Φαξ: 2754031300

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 20/03/2017 πραγματοποιήθηκε η παράδοση και παραλαβή του έργου: «Γήπεδο Ηλιοκάστρου Δήμου Ερμιονίδας –  Συνθετικός χλοοτάπητας» από τη Γ.Γ.Α. στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ερμιόνης «ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ». Τη Γ.Γ.Α. εκπροσώπησε ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, κ. Σαϊτης Βασίλειος και το ΔΑΚ Ερμιόνης ο Πρόεδρός του, κ. Κρητσωτάκης Ιωάννης. Επίσης, παρευρέθηκαν ο ανάδοχος του έργου, κ. Μοσχοβίτης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ηλιοκάστρου, κ. Στάθης Αργύρης και  το μέλος του Δ.Σ. του Ο.Φ. Ηλιοκάστρου, κ. Μούγιος Γεώργιος.

Έτσι, άλλο ένα σημαντικό αθλητικό έργο ολοκληρώνεται, το οποίο μπορεί με τα συμπληρωματικά έργα που έχουν προγραμματιστεί και υλοποιούνται (τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου, ανακαίνιση των αποδυτηρίων, αντικατάσταση κερκίδας και πάγκων αναπληρωματικών και ολοκλήρωση του γυμναστηρίου) να εξελιχθεί σε ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο, ικανό να φιλοξενεί ομάδες για προετοιμασία όχι μόνο της επαρχίας μας, αλλά κι απ” όλη την επικράτεια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην εκτέλεση αυτού του έργου, από την προετοιμασία του μέχρι και την ολοκλήρωσή του, για να μπορεί σήμερα ο Δήμος Ερμιονίδας να διαθέτει άλλη μια άρτια αθλητική εγκατάσταση και να την παραδίδει έτοιμη προς χρήση στην αθλούμενη νεολαία της περιοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ  ΚΕΝΤΡΟΥ 

                      ΕΡΜΙΟΝΗΣ                       

«ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΟΥΡΝΑΚΗ»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΣΩΤΑΚΗΣ

iliokastro1

 iliokastro2