25 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς και τις αγοραίες συμπεριφορές αιρετών της παράταξής του
Δελτία Τύπου | 03 Μαΐου 2017
4o Mediterranean Yacht Show-2017

Το 4ο Mediterranean Yacht Show πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο λιμάνι του Ναυπλίου, από τις 29 Απριλίου έως τις 2 Μαϊου 2017, από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, φιλοξενώντας έναν πολυπληθή στόλο επαγγελματικών σκαφών αναψυχής, με παράγοντες του yachting, παγκοσμίως, να επιθεωρούν και να θαυμάζουν τα πολυτελή αυτά σκάφη. Το γεγονός αυτό, ήταν η αφορμή για την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, τόσο ως οργανωμένου τουριστικού προορισμού, όσο και ως πόλου έλξης για την υψηλή γαστρονομική κουζίνα μεσογειακών γεύσεων που διαθέτουμε. Σε αυτό συνέβαλε ο διαγωνισμός, Ωμοφαγικών πιάτων των Chef, που έλαβε χώρα μέσα σε κάποια σκάφη, με βάση τις ελληνικές γεύσεις.
Η Διεθνής Έκθεση επαγγελματικών σκαφών αναψυχής εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής κυρία Έλενα Κουντουρά. Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κύριος Πέτρος Τατούλης, ο Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας, κύριος Τάσσος Χειβιδόπουλος, οι βουλευτές Αργολίδας, κύριοι Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, κύριος Δημήτρης Κωστούρος, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κύριος Δημήτριος Σφυρής, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού, κύριος Μιχάλης Σκουλικίδης, ο Λιμενάρχης Ναυπλίου, κύριος Σπύρος Μαρίνος και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής.
mediterranean yacht1mediterranean yacht 4mediterranean yacht2