21 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας να συνετίσει τους αιρετούς της παράταξής του, οι οποίοι υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους και διχάζουν την τοπική κοινωνία με τις ενέργειές τους
Μιλώντας για τη διαχείριση της πληροφορίας σε μαθητές/τριες του ΓΕΛ Κρανιδίου

Κρανίδι, 12.04.2024

Η Γ’  Τάξη  του Γενικού Λυκείου Κρανιδίου επισκέφτηκε χθες, Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 και ώρα 10:00 π.μ., την Βιβλιοθήκη Κρανιδίου , συνοδευόμενη από τις εκπαιδευτικούς Δημοπούλου Ε. και Ρόζου Μ.
Μαθητές/τριες ενημερώθηκαν για τη βιβλιογραφία τοπικής ιστορίας αλλά και και για συγγραφείς που γράφουν για την Ερμιονίδα. Η βιβλιοθηκονόμος του Δήμου  Αξαρλή Δ., αναφέρθηκε στη διαχείριση της πληροφορίας που γίνεται από τις βιβλιοθήκες και τη σπουδαιότητα άμεσης πρόσβασης σε αυτήν με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Η Βιβλιοθήκη Κρανιδίου υποστηρίζει έρευνες σε θέματα τοπικής ιστορίας και παρέχει τις υπηρεσίες της σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.
Επιδιώκει τον εμπλουτισμό της τοπικής βιβλιογραφίας αναζητώντας τεκμήρια (βιβλία-περιοδικά-φωτογραφίες-χάρτες) που δε διαθέτει στη συλλογή της και καλεί όποιον/α μπορεί να διαθέσει κάτι στη συλλογή να επικοινωνήσει με την υπηρεσία.(27540-23461 και vivliokran2018@gmail.com)