31 Αυγούστου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Αποτυχημένη η απόπειρα του κ. Μαργέτα να δώσει μαθήματα “θεσμικής δεοντολογίας” προς την Δημοτική Αρχή
Νέα & Ανακοινώσεις | 23 Αυγούστου 2024
Πρόσκληση – Εγγραφή στο Μητρώο Νεολαίας – Σύσταση Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας

Ένα νέο Σώμα Εκπροσώπησης της Νεολαίας δημιουργείται στον Δήμο Ερμιονίδας!

Ο Δήμος μας οργανώνει ανοιχτό κάλεσμα σε νέους και νέες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο Μητρώο Νεολαίας από το οποίο θα προκύψει το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Ερμιονίδας!

Στόχος του Δ.Σ Νέων είναι η ανοιχτή διαβούλευση με θέματα ατζέντας που απασχολούν τη νεολαία, ο εντοπισμός, η ανάδειξη και η παρακολούθηση των αναγκών και των προβλημάτων της νεολαίας σε τοπικό επίπεδο, η διατύπωση και υποβολή δημιουργικών και καινοτόμων προτάσεων προς τη Δημοτική Αρχή και η συνεργασία μαζί της, η συνεργασία με άλλα ΔΣ Νέων ανά τη χώρα με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών στο πλαίσιο της τοπικής ανάπτυξης.

Οι Νέοι του τόπου μας μπορούν με τις προτάσεις τους και τις ενέργειές τους να εμπλουτίσουν ποικιλοτρόπως το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Ερμιονίδας σε διάφορες θεματικές στο πλαίσιο ενός φορέα που ακούει τη φωνή τους και εκφράζει τη σκέψη τους εμπράκτως.

Η πρόσκληση αφορά σε νέες και νέους ηλικίας 15 έως 28 ετών, που κατοικούν στον Δήμο Ερμιονίδας, είναι εγγεγραμμένοι στο δημοτολόγιο του Δήμου μας και ενδιαφέρονται να μετάσχουν σε ένα νέο ανοιχτό και δημοκρατικό Σώμα Εκπροσώπησης της Νεολαίας που θα έχει ως στόχο την ενεργοποίηση των Νέων προς τα κοινά.

Δήλωσε συμμετοχή στο μητρώο νέων πολιτών και έλα ένα βήμα πιο κοντά στα κέντρα λήψης αποφάσεων:

https://forms.gle/ZRCvohwhLhy4d7ik7

Κάνε την εγγραφή σου σήμερα και δες τις ιδέες σου να γίνονται πράξεις στον Δήμο μας!

Η πλατφόρμα των εγγραφών θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι στις 10/09/2024.