16 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:“Μια βάρκα γεμάτη βιβλία στο Πόρτο Χέλι”
Δελτία Τύπου | 09 Δεκεμβρίου 2022
Εργασίες Εξωραϊσμού σε Δημοτικό κτήριο στην Κοινότητα θερμησίας

Κρανίδι, 09.12.2022

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Ερμιονίδας με την υπ’ αριθμ. 122/2022 (ΑΔΑ: 9Ψ56ΩΡΡ-Ψ5Ν) ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, παραχώρησε τη δωρεάν χρήση του Δημοτικού κτηρίου, που βρίσκεται βόρεια του Δημοτικού Σχολείου Θερμησίας (πρώην Πνευματικό Κέντρο) στην Κοινότητα Θερμησίας, στον Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Θερμησίας, προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη στέγασής του, καθώς και για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος συνάντησης και διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων και επιμορφωτικών δράσεων του Συλλόγου που προάγουν την Κοινότητα θερμησίας.

Επισημαίνεται ότι η Απόφαση λήφθηκε, ύστερα από αίτημα του Δ.Σ του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Θερμησίας, εκπροσωπούμενο από την Πρόεδρό  του, κα Βίκυ Πραχαλιά και τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου της Κοινότητας Θερμησίας, κ. Ηλία Κατσάβελα.

Ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος θερμησίας προχώρησε σε εργασίες αναβάθμισης του κτηρίου:

  • Ελαιοχρωματισμός του εξωτερικού και εσωτερικού χώρου
  • Μόνωση ταράτσας
  • Τοποθέτηση νέων υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων
  • Εγκατάσταση εξοπλισμού νέας κουζίνας
  • Τοποθέτηση ξύλινης επιτοίχιας ντουλάπας
  • Αλλαγή ξύλινων κουφωμάτων με κουφώματα αλουμινίου
  • Συντήρηση των επίπλων

Ως Δημοτική Αρχή επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Πολιτιστικού & Εξωραϊστικού Συλλόγου Θερμησίας και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν τη διοργάνωση αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων, συμβάλλοντας στη διατήρηση των παραδόσεων και στην προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Η Δημοτική Αρχή στέκεται πάντα αρωγός και υποστηρικτής σε κάθε Σύλλογο, Φορέα ή Εθελοντική ομάδα, που επενδύει στην Κοινωφελή δράση και πολιτιστική ανάπτυξη της Ερμιονίδας μας και αυτό το αποδεικνύουμε εμπράκτως με τη συμμετοχή μας σε πολλές εκδηλώσεις Συλλόγων και Φορέων.

Γιατί ο συμμετοχικός πολιτισμός αποτελεί το μέσο και το αποτέλεσμα, τον σκοπό και τη προϋπόθεση, το παρελθόν και το μέλλον του Τόπου.

Γραφείο Δημάρχου