17 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κρανιδίου Γεώργιου Φραγκούλη
Νέα & Ανακοινώσεις | 27 Οκτωβρίου 2022
Ανακοίνωση του Κοινοτικού Συμβούλου Ερμιόνης, κ. Παναγιώτη Μέξη

Κρανίδι, 27.10.2022

Ανακοίνωση

Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν θα έμπαινα στον κόπο να ασχοληθώ με ανθρώπους που τους τυφλώνει το μίσος και η εμμονή τους.

Σήμερα όμως ο Δαμαλίτης Σταμάτης ξεπέρασε τα όρια της δεοντολογίας και της πολιτικής κριτικής αποδεικνύοντας ότι όντως δεν έχει καμία μα απολύτως καμία σχέση με δημοσιογράφο και δημοσιογραφία.

Η εν γνώση του εσφαλμένη επιλογή προφίλ facebook δύο συνώνυμων επωνύμων αποδεικνύει την θέλησή του να σπιλώσει εμένα, την Δημοτική Αρχή και τον Δήμαρχο κ. Γεωργόπουλο.

Η επιμονή του και η εμμονή όλων αυτών που θέλουν να σπιλώνουν – διασύρουν – συκοφαντούν – δυσφημίζουν πρόσωπα και πράξεις, τους κάνει πολλές φορές και κατ’ εξακολούθηση να παρασύρονται συσχετίζοντας ενέργειες άλλων, χωρίς να διαισθάνονται τον διασυρμό τους. Δεν σκέπτονται τις οικογένειες, τα παιδιά, και τους συγγενείς των ανθρώπων που θίγουν.

Ο Δαμαλίτης Σταμάτης απέδειξε ότι δεν διασταυρώνει αλλά σταυρώνει αυτούς που έχει επιλέξει μόνο και μόνο για να τους πλήξει πολιτικά και προσωπικά.

Χάος το μυαλό του ανθρώπου. Η ανάκληση της δημοσίευσης αποδεικνύει τα τραγικά, εγκληματικά λάθη που κάνει. Μετά τον διασυρμό του εκλιπαρεί για συγνώμη και άφεση αμαρτιών.

Τον ενημερώνω αυτόν και όλους τους όμοιους του ότι την συγνώμη του δεν τη δέχομαι και σε περίπτωση επόμενης εν γνώση του ηθελημένης ψευδούς συκοφαντικής σπίλωσης του προσώπου μου, που δεν αφορά πολιτικά δρώμενα αλλά υπονοούμενα, ψευδείς ερμηνείες, διαστρεβλώσεις, εσφαλμένα συμπεράσματα, τότε θα τους αρπάξει η τσιμπίδα του νόμου και το δικαστικό μέγαρο θα το νοιώσουν από την καρέκλα του κατηγορούμενου.

Παναγιώτης Μέξης

Κοινοτικός Σύμβουλος Ερμιόνης