12 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Περιμένουμε από τον κ. Μαργέτα να καταδικάσει τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του, στο θέμα της κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου  
Νέα & Ανακοινώσεις | 16 Δεκεμβρίου 2021
«Αναπλάσεις στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου».

Κρανίδι, 16.12.2021

Ανακοίνωση

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σήμερα Πέμπτη 16.12.2021 ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Αναπλάσεις στην Κοινότητα Ηλιοκάστρου», προϋπολογισμού 24.828,00 €. Η δαπάνη θα καλυφθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ ΠΟΕ. Το έργο αφορά στην ανάπλαση και διαμόρφωση οδών με σταμπωτό δάπεδο πλησίον του κοινοτικού καταστήματος και εργασίες οδοποιίας με επισκευή αγροτικών και δημοτικών οδών, δημιουργώντας αναβαθμισμένη εικόνα, αισθητικά και λειτουργικά στο Ηλιόκαστρο.

Μέσα από την κατάθεση προτάσεων και την υλοποίηση έργων ολοκληρωμένων αναπλάσεων και σημαντικών έργων υποδομής σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, δημιουργείται μια δυναμική ανάπτυξης της περιοχής. Οι Κοινότητες κάθε χρόνο που περνά, αλλάζουν όψη με έργα και παρεμβάσεις και  γίνονται περισσότερο προσβάσιμες για τους πολίτες.

Στηρίζουμε την ανάπτυξη, συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια με επίκεντρο τα έργα τις συντηρήσεις τις επισκευές και τις αναπλάσεις που συμβάλλουν στην βελτίωση των κοινόχρηστων χώρων των Κοινοτήτων της Ερμιονίδας. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση, προχωράμε σε σημαντικά έργα.  Σταθερή μας επιδίωξη είναι να αλλάζουμε προς το καλύτερο κάθε γειτονιά, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των δημοτών μας.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν να παρεμβαίνουμε στον βαθμό των δυνατοτήτων μας αναβαθμίζοντας αισθητικά και λειτουργικά  κάθε γωνιά της Ερμιονίδας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος