21 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Διακήρυξη για Πάρκινγκ στη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου
Δελτία Τύπου | 22 Δεκεμβρίου 2020
Απολυμάνσεις κοινοχρήστων χώρων Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 22.12.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Ερμιονίδας, όπως άλλωστε έχει προαναγγείλει, λαμβάνει όλα τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση και μη εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19. Η υγεία των πολιτών αποτελεί βασικό μας μέλημα και την περίοδο αυτή θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο για να προστατεύσουμε τους δημότες μας. Η υπεύθυνη στάση όλων μας, θα καθορίσει την έκβαση αυτής της περιπέτειας.

Μέχρι στιγμής, με ευθύνη της Υπηρεσίας μας, έχουν γίνει απολυμάνσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας, στα Λιμενικά Τμήματα Πορτοχελίου και Ερμιόνης, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας και στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Παράλληλα απολυμάνθηκαν όλα τα Δημοτικά και Κοινοτικά καταστήματα, οι αποθήκες και οι χώροι της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Όπως είχε ανακοινωθεί, χθες έγινε η απολύμανση όλων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου μας (όπως πλατείες λιμάνια κλπ.) στις Κοινότητες Κρανιδίου, Πορτοχελίου, Ερμιόνης, Κοιλάδας, Διδύμων, Θερμησίας, Ηλιοκάστρου, Φούρνων,  και στους οικισμούς Ράδου και Λουκαϊτίου, από ειδικό όχημα της αναδόχου εταιρείας.

Γραφείο Δημάρχου