16 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:6η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Νέα & Ανακοινώσεις | 10 Δεκεμβρίου 2021
Ας υποστηρίξουμε το γείτονα, το φίλο, τον συμπολίτη, τον επαγγελματία που βρίσκεται δίπλα μας!

Κρανίδι, 10.12.2021

Ανακοίνωση

Έρχονται Χριστούγεννα! Αυτές τις γιορτινές και χαρούμενες ημέρες, όλοι μας θα ψωνίσουμε, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο, για να μπούμε στο πνεύμα των εορτών, να γιορτάσουμε με τις οικογένειες και τους φίλους μας και να δώσουμε χαρά στα παιδιά μας!

Στις μικρές κοινωνίες κάθε περιοχής, που οι άνθρωποι γνωρίζονται μεταξύ τους, είναι πολύ σημαντικό για να διατηρηθεί η κοινωνική συνοχή, να στηρίξει ο ένας τον άλλον.

Η πλειοψηφία των καταστημάτων του τόπου μας και των εργαζόμενων σε αυτά αντιμετωπίζουν τις σοβαρές επιπτώσεις της πανδημίας. Μεγάλο πλήγμα έχουν δεχτεί και παρόλα αυτά, αγωνίζονται να παρέχουν στους κατοίκους όλα τα απαραίτητα που χρειάζονται για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες τους, έχοντας να αντιμετωπίσουν και τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του covid-19, και τις δυσκολίες της επαρχιακής αγοράς.

Η κοινωνία και η αγορά στηρίζουν μαζί η μία την άλλη και όλοι μαζί την οικονομία της Ερμιονίδας. Εδώ δραστηριοποιούνται τοπικές επιχειρήσεις συγγενών μας, φίλων μας ή γνωστών μας, που ζουν στον ίδιο χώρο μ’ εμάς και μοιράζονται τα ίδια προβλήματα και ελπίδες. Ας μην ξεχνάμε πως στις μικρές κοινωνίες που ζούμε όλα λειτουργούν σαν αλυσίδα, γι’ αυτό θα πρέπει όλοι μας να στηρίξουμε την τοπική αγορά και την τοπική οικονομία, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη που επιβάλλεται να δείξουμε!

Πριν κάνουμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές μας, ας σκεφτούμε και ας συνειδητοποιήσουμε ότι τα καταστήματα θα επιβιώσουν μόνο με την στήριξή μας. Είναι έτοιμα να υποδεχθούν το καταναλωτικό κοινό και να το εξυπηρετήσουν με ασφάλεια, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά του covid, διαθέτοντας πλήρη επάρκεια προϊόντων άριστης ποιότητας και σε  πραγματικά χαμηλές τιμές.

Κάνουμε τις αγορές μας στα καταστήματα του τόπου μας και βοηθάμε ώστε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι εδώ, για να ελπίζουμε για το αύριο!

Με στόχο την ενίσχυση της αγοραστικής κίνησης και τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων, ας υποστηρίξουμε το γείτονα, το φίλο, τον άνθρωπο, τον συμπολίτη, τον επαγγελματία που βρίσκεται δίπλα μας.

     Στηρίξτε την τοπική αγορά της Ερμιονίδας, στηρίξτε τα καταστήματα των Κοινοτήτων μας! Είναι θέμα αλληλεγγύης!

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Γεωργόπουλος