27 Σεπτεμβρίου 2022 Τελευταία ανάρτηση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ. ΣΟΧ1/2022 ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Δελτία Τύπου | 03 Μαΐου 2022
«Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών Δ.Ε. Κρανιδίου- Φιλόδημος ΙΙ

                                                                                                                                 Κρανίδι,03.05.2022

Δελτίο Τύπου

Υπογράφηκε σήμερα, Τρίτη 3 Μαΐου, στο Δημαρχείο Ερμιονίδας σύμβαση για την εκτέλεση έργου ασφαλτόστρωσης δημοτικών οδών  στην Δ.Ε. Κρανιδίου  του Δήμου Ερμιονίδας, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο και τον Πολιτικό Μηχανικό ΤΕ, ανάδοχο του έργου κ. Φίλιππο Καλαματιανό.

Η εκτέλεση του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ-ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», συνολικού προϋπολογισμού μελέτης με Φ.Π.Α 226.728,00€, το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ, αφορά στη βελτίωση με ασφαλτόστρωση  Δημοτικών Οδών της Δ.Ε Κρανιδίου του Δήμου Ερμιονίδας.  

Η αναβάθμιση της οδοποιίας αποτελεί μια από τις βασικές προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής και είναι ένα έργο απαραίτητο για τους Δημότες μας πρωτίστως, αφού βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων μας, αλλά και τις συνθήκες για όσους επισκέπτονται τον Δήμο μας.

Για το λόγο αυτό, με τους περιορισμένους διαθέσιμους οικονομικούς πόρους προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η προσπάθεια μας για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών του Δήμου Ερμιονίδας είναι συνεχής, με γνώμονα την αγάπη για τον Τόπο μας.

Γραφείο Δημάρχου