18 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου
Δελτία Τύπου | 04 Σεπτεμβρίου 2019
Δελτίο Τύπου

Κρανίδι, 4 Σεπτεμβρίου 2019

 

Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησε σήμερα έπειτα από τις εντολές του Δημάρχου η σταδιακή αποκατάσταση του χώρου στις δημοτικές αποθήκες, έτσι ώστε να υπάρχει ένα άριστο περιβάλλον εργασίας για τους υπαλλήλους καθαριότητας.

Στη συνέχεια, μία νέα δραστηριότητα του τομέα καθαριότητας ήταν ο θρυμματισμός κλαδιών που είχαν συσσωρευθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή σε χώρο νοικιασμένο από το Δήμο έναντι του βιολογικού σταθμού Κρανιδίου.

Ο θρυμματιστής, ο οποίος είχε δωρηθεί στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή για περισσότερο από τρία χρόνια και δεν είχε χρησιμοποιηθεί, με την τρίτη ημέρα από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής Γιάννη Γεωργόπουλου, τέθηκε σε λειτουργία.  Με το μέσο αυτό επιτυγχάνεται η αποκατάσταση του χώρου και η αποφυγή εξάπλωσης πιθανής πυρκαγιάς λόγω της συσσωρευμένης καύσιμης ύλης.   

Παράλληλα, εκτελούνται εργασίες και από τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. και ήδη έχουν αποκατασταθεί πολλές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, όπου σπαταλιούνταν μεγάλες ποσότητες νερού εδώ και μήνες. Τα αποτελέσματα είναι ορατά στους δημότες, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Η οφειλόμενη ενημέρωση των δημοτών μας θα είναι συνεχής, αναλυτική και εμπεριστατωμένη.

 

 

Γραφείο Δημάρχου

123

9