25 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ Εισερχόμενα eleni antonopoylou
Δελτία Τύπου | 04 Σεπτεμβρίου 2019
Δελτίο Τύπου

Κρανίδι, 4 Σεπτεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Τη Δευτέρα το πρωί ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, επισκέφθηκε τις δημοτικές αποθήκες. Αφού ενημερώθηκε από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κ. Γιάννη Τσαμαδό, συνομίλησε με τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου και κατόπιν περιηγήθηκε στο χώρο. Η εγκατάλειψη, η αταξία και η έλλειψη καθαριότητας, όπως διαπιστώνετε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, κυριαρχούν.

Ο Δήμαρχος έδωσε αμέσως εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για άμεση αποκατάσταση του χώρου και εξασφάλιση βέλτιστων συνθηκών εργασίας για τους υπαλλήλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Δημοτικής Αρχής λειτουργικό βρέθηκε μόνο ένα απορριμματοφόρο, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα που διαθέτει ο στόλος του Δήμου Ερμιονίδας ήταν εκτός λειτουργίας λόγω βλαβών, που «κατά σύμπτωση» παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες. Ακόμα, στο χώρο των αποθηκών δε βρέθηκε κανένα εργαλείο καθαριότητας (σκούπες, κ.λπ.). Επίσης, δεν παραδόθηκε κανένα μηχάνημα (αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά) εκτός από ένα χορτοκοπτικό το οποίο είναι εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Δήμος είχε εφοδιασθεί με τέτοιου είδους εργαλεία και μηχανήματα.

Άμεσα αποκαταστάθηκε η βλάβη ενός απορριμματοφόρου και μέχρι το Σάββατο θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν όλα τα απορριμματοφόρα, που αυτή τη στιγμή επισκευάζονται. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι κάτοικοι να δείξουν κατανόηση.

Χθες, Τρίτη, ο Δήμαρχος επισκέφθηκε τη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., όπου συναντήθηκε με τους υπαλλήλους, τον κ. Τσεγκή και τον κ. Πιτσά, οι οποίοι θα προταθούν για τις θέσεις Προέδρου και Αντιπροέδρου Δ.Σ., αντίστοιχα, στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ.. Στη συνάντηση αυτή εξετάσθηκαν τα μεγάλα προβλήματα της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ., όπως η μη λειτουργία των βιολογικών καθαρισμών, οι αναρίθμητες βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης και οι υπέρογκες οφειλές της Επιχείρησης στους προμηθευτές και συνεργάτες. Τέλος, έδωσε οδηγίες για το γρήγορο προγραμματικό σχεδιασμό και την αποκατάσταση των βλαβών.

Στη συνέχεια μετέβη στο Δημοτικό Κατάστημα Ερμιόνης όπου συνάντησε τον Αντιδήμαρχο, κ. Ιωσήφ Μερτύρη και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ερμιόνης, κ. Ιωσήφ Γανώση.

Παρόντες στη συνάντηση, όπου συζητήθηκαν θέματα της Δ.Ε. Ερμιόνης ήταν οι Αντιδήμαρχοι, κ. Αριστείδης Μπίμπας και κ. Γιάννης Τσαμαδός.

 

Γραφείο Δημάρχου

Φωτογραφικό υλικό από τις αποθήκες του Δήμου (Δευτέρα, 02.09.2019)

IMG_20190902_080547_resized_20190903_055342433