18 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ στο ΟΠΣΑΑ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ανοιχτή Αγορά)
Δελτία Τύπου | 03 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2017

dionisia3

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με την Τοπική Κοινότητα Ερμιόνης και φέτος για πρώτη φορά με την κοινωνική και οικονομική συμμετοχή του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδα» συνδιοργάνωσαν το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, τους Αγώνες δρόμου ενηλίκων και παιδιών και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης «ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΕΡΜΙΟΝΗΣ 2017″.

dionisia4

Θεσμός που ξεκίνησε με σκοπό την προσφορά όχι μόνο στην Τοπική Κοινωνία αλλά και Πανελλαδικά.

orama3

Αυτή η πρωτοβουλία θα σημάνει την απαρχή της συνεργασίας με τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδα», τον οποίο ίδρυσε και προεδρεύει η συμπατριώτισσά μας κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Με αρχή την εκδήλωση του Κλήδονα και στη συνέχεια με τα Διονύσια, ο Δήμος Ερμιονίδας δημιούργησε σταθμό εθελοντών δοτών μυελού των οστών, αφιερωμένο στο Όραμα Ελπίδα και τον ιερό σκοπό του. Για τον λόγο αυτόν, τα Διονύσια απέκτησαν άλλο έναν σκοπό, εκτός αυτού της αναβίωσης των αγώνων. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η δημιουργία και επέκταση αυτής της κοινωνικής δραστηριότητας που θα δώσει ελπίδα ζωής στα πάσχοντα παιδιά, αφού με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Σφυρή Δημητρίου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου αποδέχτηκε τη δημιουργία δικτύου σε όλους τους Δήμους της Πελοποννήσου.

orama4

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το πλήθος των εθελοντών καθώς και τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου μας που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις και έγιναν δωρητές μυελού των οστών αλλά και όλους τους εθελοντές που βοήθησαν για την διοργάνωση των αγώνων, με άμεση μάλιστα αποκατάσταση μετά το τριήμερο εκδηλώσεων της Ερμιόνης.

orama5

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και τους παρευρισκόμενους που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, παρ” όλο που έγιναν κι άλλες εκδηλώσεις το τριήμερο στην Ερμιόνη. Με νικητή τον εθελοντισμό ξεπεράστηκαν τα εμπόδια και οι δυσκολίες.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε έναν αγώνα κοινωνικής, πολιτιστικής ανάπτυξης της Ερμιονίδας. Καλό Καλοκαίρι.