01 Δεκεμβρίου 2023 Τελευταία ανάρτηση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : 02/12/2023 ΈΩΣ 08/12/2023
Δελτία Τύπου | 17 Μαΐου 2022
«Διαγραμμίσεις και οριοθέτηση χώρων στη Λαϊκή Αγορά Ερμιόνης»

Κρανίδι, 17.05.2022

Δελτίο Τύπου

Υλοποιήθηκε το πρόγραμμα διαγραμμίσεων για την οριοθέτηση των χώρων της λαϊκής αγοράς και των πάγκων των πωλητών και του χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων στην Ερμιόνη, σύμφωνα με την τεχνική έκθεση – τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας.

Οι εργασίες διαγράμμισης, τις οποίες επέβλεψε ο πρόεδρος της Επιτροπής Λαϊκής Αγοράς και Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ερμιόνης κ. Δαμιανός Κουτούβαλης ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες.

Διασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων, και είναι προς όφελος των καταναλωτών, των παραγωγών και των επαγγελματιών πωλητών που δραστηριοποιούνται στην λαϊκή αγορά.

Δέσμευσή μας είναι η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στην λαϊκή αγορά και η αναβάθμιση της αισθητικής εικόνας, και συνεχίζουμε απαρέγκλιτα την προσπάθεια.

Γραφείο Δημάρχου