24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Δελτία Τύπου | 21 Μαρτίου 2023
Διατέθηκαν οι πρώτοι απινιδωτές στα Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 21.03.2023

Δελτίο Τύπου

Παραδόθηκαν σήμερα, Τρίτη 21 Μαρτίου 2023, από τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλο, οι τρεις πρώτοι απινιδωτές στα αθλητικά σωματεία, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των γηπέδων.

Συγκεκριμένα, παραδόθηκε από ένας αυτόματος φορητός απινιδωτής, τελευταίας τεχνολογίας, στον Πρόεδρο της Αθλητικής Ποδοσφαιρικής Ομάδας Διδύμων «ΠΟΣΕΙΔΩΝ», κ. Σωτήρη Κονδύλη, στον Εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας, κ. Φραντζέσκο Δημαράκη και στον Πρόεδρο του Νέου Ομίλου Φιλάθλων  Ηλιοκάστρου, κ. Γεώργιο Μούγιο.

Το θέμα των απινιδωτών είναι κομβικής σημασίας για τη ζωή των ανθρώπων. Η ιατρική αυτή συσκευή είναι ικανή να σώζει ζωές.

Ως Δημοτική Αρχή επιδεικνύουμε γνήσιο ενδιαφέρον για τον εξοπλισμό όλων των δημοτικών γηπέδων με απινιδωτές, με σκοπό να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο της απώλειας ανθρώπινης ζωής.

Στηρίζουμε το άθλημα, την Ερμιονίδα, την Κοινωνία.

Συνεργαζόμαστε άψογα με όλους τους Συλλόγους και φορείς και υπηρετούμε τον Δήμο Ερμιονίδας με Αλληλεγγύη και Αξιοπιστία, έχοντας ως πρώτο μέλημά μας την προάσπιση της υγείας και της ασφάλειας όλων των αθλητών και των πολιτών μας.

Έχουμε τη θέληση, αλλά και τη δύναμη να προσφέρουμε την υποστήριξή μας στο κοινωνικό σύνολο του τόπου μας.

Γραφείο Δημάρχου