22 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Η επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και του Γενικού Γραμματέα Δικαιοσύνης στον Δήμο Ερμιονίδας
Νέα & Ανακοινώσεις | 19 Σεπτεμβρίου 2018
Δημιουργικός διαγωνισμός νέων

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, ως μέλος της συμμαχίας για την υπεύθυνη πώληση οινοπνευματωδών ποτών συμμετέχει στο Δημιουργικό Διαγωνισμό Νέων με τίτλο: «Άσ” το πάνω μου».

Με μότο «Παρ” το πάνω σου» η Συμμαχία για την Υπεύθυνη Πώληση Οινοπνευματωδών Ποτών – Responsibility Alliance καλεί τους νέους από 18 έως 25 ετών να εμπνευστούν από την αξία της υπευθυνότητας, να δημιουργήσουν και να καταθέσουν τις συμμετοχές τους στον πρώτο της δημιουργικό διαγωνισμό. Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει το ταλέντο των νέων, δίνοντάς τους κίνητρο για να αποτυπώσουν την έννοια της υπευθυνότητας με τον τρόπο που οι ίδιοι την αντιλαμβάνονται.

https://www.astopanomou.com και να ανεβάζουν τις δημιουργίες τους σε όποια κατηγορία επιθυμούν:

Διήγημα

Φωτογραφία

Video

Με Βασικό θέμα την επιρροή που ασκεί η υπευθυνότητα στις φιλικές ή γονεϊκές σχέσεις, στις δραστηριότητές τους, στην ψυχαγωγία ή τη διασκέδασή τους και στην καθημερινότητά τους γενικότερα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να θέτουν υποψηφιότητα για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Για πληρέστερη ενημέρωση:

http://www.eddyppy.gr/eddyppy-melos-tis-symmahias-gia-tin-ypeythyni-polisi-oinopneymatodon-poton-symmetehei-sto

https://www.facebook.com/ResponsibilityAlliance/, όπου από τη Δευτέρα 17.09 θα ανεβαίνουν σχετικές πληροφορίες για το διαγωνισμό.

Ελίζα Φοινίτση

Διοικητική Διευθύντρια ΕΔΔΥΠΠΥ