24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Δελτία Τύπου | 11 Ιουνίου 2020
Δωρεά από το Metropolitan Hospital στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Κρανίδι 11/06/2020

Δελτίο Τύπου

Παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Γ. Γεωργόπουλου, του Συντονιστή Επιστημονικής Λειτουργίας του Κ.Υ, κ. Ι. Μουστάκα, γιατρών και νοσηλευτών  παραδόθηκαν στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, δύο μηχανήματα υψηλής διαγνωστικής αξίας, μετά από προσφορά του Μetropolitan Hospital, μέλους του ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, CretaInterClinic).

Τα νέα αυτά μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν την Τρίτη 9 Ιουνίου του 2020, θα συμβάλουν στον περαιτέρω έλεγχο της υγείας των κατοίκων της Ερμιονίδας, από πλευράς πρόληψης, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.

O ημιαυτόματος αναλυτής παραγόντων πήξης-αιμόστασης, τύπου CLAnalyser δύναται να μετρά τις παραμέτρους πήξης του αίματος με πηκτικολογική και χρωματομετρική μέθοδο και ο αυτόματος αναλυτής ηλεκτρολυτών τύπου i-Smart που διενεργεί τις εξετάσεις καλίου, νατρίου και χλωρίου, χρησιμοποιεί λογισμικό Windows και είναι εξαιρετικά εύχρηστος και λειτουργικός.

Ακόμα η προσφορά αυτή, περιλαμβάνει τα απαραίτητα αντιδραστήρια για την ανάλυση μεγάλου αριθμού δειγμάτων που ανταποκρίνονται στις ειδικές απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, χάρη στην υψηλή τεχνολογία.

Ευχαριστούμε θερμά το Μetropolitan Hospital, μέλος του ομίλου HHG (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ, CretaInterClinic) και συγκεκριμένα τον κύριο Σπυρίδη που στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια μας για την ουσιαστική αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου.

Γραφείο Δημάρχου