21 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας να συνετίσει τους αιρετούς της παράταξής του, οι οποίοι υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους και διχάζουν την τοπική κοινωνία με τις ενέργειές τους
Νέα & Ανακοινώσεις | 05 Ιανουαρίου 2018
Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Δωρεά συσκευών ιατρικής διάγνωσης, χειρουργικών εργαλείων και ιατροφαρμακευτικού υλικού παρέδωσε ο Dr. med Jean-Marie Megevand, Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο της Γενεύης, στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, παρουσία του Δημάρχου, κ. Δημητρίου Σφυρή.

Ο  Dr. med Jean-Marie Megevand έχει κατοικία στο Πόρτο Χέλι και σε μια επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου το περασμένο καλοκαίρι διεπίστωσε ότι έλειπαν απαραίτητες ιατρικές συσκευές και εργαλεία, κάτι που τον παρακίνησε να προβεί στη συγκεκριμένη δωρεά προς εξυπηρέτηση των δημοτών. Μάλιστα, αυτή την πρόθεσή του την είχε εκδηλώσει στο Δήμαρχο.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Dr. med Jean-Marie Megevand για την ευγενική του χορηγία, καθώς και σε κάθε φίλο του Δήμου μας, που με οιονδήποτε τρόπο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συμπαρίσταται στους δημότες μας.

ky1

ky2ky3ky4ky5