01 Δεκεμβρίου 2023 Τελευταία ανάρτηση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : 02/12/2023 ΈΩΣ 08/12/2023
Νέα & Ανακοινώσεις | 05 Ιανουαρίου 2018
Δωρεά στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου

Δωρεά συσκευών ιατρικής διάγνωσης, χειρουργικών εργαλείων και ιατροφαρμακευτικού υλικού παρέδωσε ο Dr. med Jean-Marie Megevand, Διευθυντής Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο της Γενεύης, στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, παρουσία του Δημάρχου, κ. Δημητρίου Σφυρή.

Ο  Dr. med Jean-Marie Megevand έχει κατοικία στο Πόρτο Χέλι και σε μια επίσκεψή του στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου το περασμένο καλοκαίρι διεπίστωσε ότι έλειπαν απαραίτητες ιατρικές συσκευές και εργαλεία, κάτι που τον παρακίνησε να προβεί στη συγκεκριμένη δωρεά προς εξυπηρέτηση των δημοτών. Μάλιστα, αυτή την πρόθεσή του την είχε εκδηλώσει στο Δήμαρχο.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Dr. med Jean-Marie Megevand για την ευγενική του χορηγία, καθώς και σε κάθε φίλο του Δήμου μας, που με οιονδήποτε τρόπο, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, συμπαρίσταται στους δημότες μας.

ky1

ky2ky3ky4ky5