24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Νέα & Ανακοινώσεις | 05 Νοεμβρίου 2020
Ε λοιπόν όχι κ. Τόκα, ΔΕΝ πετάει ο γάιδαρος

Κρανίδι, 05.11.2020

Ανακοίνωση

Λυπούμαστε πολύ, που ο κ. Τόκας συνεχίζει να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει αυτό που έχουν αντιληφθεί πλήρως όλοι οι Δημότες της Ερμιονίδας.

Το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου μας έπεσε από τα 110,00€ στα 95,00€ ανά τόνο, λόγω της λειτουργίας για πρώτη φορά του Δημοτικού ΣΜΑ Ερμιονίδας.

Εάν γινόταν πριν ανοικτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός, αυτός δεν θα είχε διαφορετικό αποτέλεσμα από τα 110,00€ ανά τόνο, τιμή την οποία πετύχαμε μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με την μοναδική εταιρεία διαχείρισης απορριμμάτων που διέθετε αδειοδοτημένο χώρο μεταφόρτωσης στην Ερμιονίδα τα τελευταία 6 χρόνια.

Αυτή η εταιρεία λοιπόν, εκ των πραγμάτων και αναγκαστικά, ήταν η μόνη που μπορούσε να συμμετάσχει σε έναν ανοικτό ηλεκτρονικό  διαγωνισμό.

Ε λοιπόν όχι κ. Τόκα, ΔΕΝ πετάει ο γάιδαρος, όσον και αν επιμένετε εσείς για το αντίθετο, αφού από τα γραφόμενά σας συνάγεται ότι βρίσκεστε σε άλλο τόπο και σε άλλο χρόνο και σε άλλο Δημοτικό Συμβούλιο, όχι του Δήμου Ερμιονίδας, γιατί αυτά που λέτε δεν συμβαίνουν στην πραγματικότητα.

Ο Δήμαρχος

 

Γιάννης Γεωργόπουλος