24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Δελτία Τύπου | 28 Δεκεμβρίου 2022
Ειδικός τεχνικός Σύμβουλος για το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 28.12.2022

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, υπέγραψε χτες, Τρίτη 27 Δεκεμβρίου  2022, σύμβαση παροχής υπηρεσίας με τον Πολεοδόμο – Μηχανικό, κ. Παναγιώτη Βουλέλλη, για την καταγραφή πολεοδομικών χωροταξικών & περιβαλλοντικών δεδομένων και συμβουλευτική υποστήριξη προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας για τον καθορισμό των βέλτιστων χρήσεων γης στο πλαίσιο εκπόνησης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου.

Ο Δήμος Ερμιονίδας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 71/2022/01.06.2022 ομόφωνη Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσφεύγει στην επιστημονική και εξειδικευμένη συμβουλευτική υποστήριξη του ειδικού τεχνικού συμβούλου, καθώς απαιτείται ερευνητική διαδικασία και εξειδικευμένες γνώσεις για την εκπόνηση του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου και την διαμόρφωση κατευθύνσεων για το χωρικό σχεδιασμό στον Δήμο μας.

Ο ειδικός τεχνικός σύμβουλος θα συνεργαστεί με την ομάδα εργασίας, την οποία όρισε ο Δήμαρχος Ερμιονίδας τον Σεπτέμβριο του 2022, καθώς και με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, με σκοπό την διαφύλαξη και την προστασία των συμφερόντων των Δημοτών και των Επαγγελματιών του Τόπου μας.

Γραφείο Δημάρχου