01 Δεκεμβρίου 2023 Τελευταία ανάρτηση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : 02/12/2023 ΈΩΣ 08/12/2023
Δελτία Τύπου | 26 Σεπτεμβρίου 2023
Έκτακτη Σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. στο Δημαρχείο Ερμιονίδας για την επερχόμενη κακοκαιρία

Κρανίδι, 26.09.2023

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλου έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Ερμιονίδας, η οποία έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Ερμιονίδας με θέμα: την επικείμενη κακοκαιρία με την κωδική ονομασία «Elias» που αναμένεται να πλήξει αρκετές περιοχές σε όλη την Ελλάδα και ενδέχεται να πλήξει και την περιοχή μας.

Στη Σύσκεψη παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πολιτικής Προστασίας, , ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ερμιονίδας, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, οι Διοικητές των Λιμενικών Τμημάτων Πορτοχελίου και Ερμιόνης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κρανιδίου, Εκπρόσωπος του Κ.Ε.ΜΧ. Ναυπλίου, Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Δασών Αργολίδας και  Εκπρόσωπος της ΔΕΔΔΗΕ.

Στη Σύσκεψη του Σ.Τ.Ο. συζητήθηκαν η πρόληψη και η ετοιμότητα και οι απαραίτητες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, καθώς και ο σχεδιασμός για την αποφυγή ή και την αντιμετώπιση  πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή μας.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου Ερμιονίδας, ανάλογα με την ένταση των καιρικών φαινομένων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να λάβουν όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ο Δήμος Ερμιονίδας με έμφαση στην προστασία και την πρόληψη θα ενημερώνει εάν απαιτηθεί με σχετικές ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση ανάγκης καλούμε το 112.

Άλλα τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης:

Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας: 2754021210

Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ερμιονίδας: 2754022199

Γραφείο Δημάρχου