25 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ Εισερχόμενα eleni antonopoylou
Δελτία Τύπου | 07 Δεκεμβρίου 2023
Ένα ακόμη βήμα πιο κοντά στην μεταφορά του νερού του Ανάβαλου στον Δήμο Ερμιονίδας

Κρανίδι, 07.12.2023

Δελτίο Τύπου

Έγινε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα για την υλοποίηση του έργου της μεταφοράς και της διανομής του νερού άρδευσης, από τα δίκτυα του Ανάβαλου στον Δήμο Ερμιονίδας,  προϋπολογισμού 53 εκατομμυρίων ευρώ.

Συγκεκριμένα, προσωρινή ανάδοχος του έργου αναδείχθηκε η εταιρεία ΤΕΚΑΛ, υποβάλλοντας τη χαμηλότερη προσφορά από τις τέσσερις εταιρείες που συμμετείχαν στη διαγωνιστική διαδικασία.

Όπως διαπιστώνουμε από το σχετικό δημοσίευμα εδώ, ένα τόσο σημαντικό έργο για την αναβάθμιση του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα της απειλούμενης με ερημοποίηση Ερμιονίδας, το οποίο σήμερα αποκτά τεράστια σημασία λόγω της αυξανόμενης λειψυδρίας και της κλιματικής αλλαγής, έχει φτάσει στο τελικό στάδιο της έναρξης των εργασιών και της υλοποίησής του.

Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή κάνουμε κάθε απαραίτητη ενέργεια προκειμένου αυτό το έργο να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Γραφείο Δημάρχου