24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Νέα & Ανακοινώσεις | 29 Σεπτεμβρίου 2022
Εγγραφές στη Δημοτική Φιλαρμονική Ερμιονίδας, για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023

ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ,

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Κρανίδι, 29/9/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στην ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ.

Η ανανεωμένη Φιλαρμονική που μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατόρθωσε να αποσπάσει τις καλύτερες εντυπώσεις στις εμφανίσεις της, περιμένει να υποδεχθεί τα νέα της μέλη για το εκπαιδευτικό έτος 2022-2023.

Η Φιλαρμονική παρέχει ΔΩΡΕΑΝ διδασκαλία καθώς και το μουσικό όργανο της επιλογής των διδασκόμενων, οι οποίοι μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα μουσικά όργανα: Φλάουτο, Κλαρινέτο, Σαξόφωνο, Τρομπέτα, Ευφώνιο, Αλτικόρνο, Τρομπόνι, Τούμπα και Κρουστά, ενώ ταυτόχρονα παρέχονται μαθήματα μουσικής θεωρίας.

Η μοναδική υποχρέωση των συμμετεχόντων είναι η συνέπεια στα μαθήματά τους και για τους πιο προχωρημένους μαθητές, η συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ερμιονίδας, δηλαδή στις λιτανείες, παρελάσεις, συναυλίες κ.ό.κ.

Για την εγγραφή στο σώμα της Φιλαρμονικής δεν απαιτούνται μουσικές γνώσεις, ενώ η ελάχιστη απαιτούμενη ηλικία των μαθητών είναι τα 8 έτη. Ανώτατο ηλικιακό όριο δεν υπάρχει.

Τα μαθήματα για το νέο μαθητικό έτος θα ξεκινήσουν από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.

Μαθήματα και πρόβες πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, πρωινές και απογευματινές ώρες στο κτήριο «Θούθουλα» στο Κρανίδι (πρώην Δημοτική Βιβλιοθήκη).

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής, Γάσπαρη Μαμμά στο τηλέφωνο: 693 8430 734.

 

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Π.

Παναγιώτης Μέξης