21 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας να συνετίσει τους αιρετούς της παράταξής του, οι οποίοι υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους και διχάζουν την τοπική κοινωνία με τις ενέργειές τους
Νέα & Ανακοινώσεις | 14 Ιουλίου 2021
Ενημέρωση του Δημάρχου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με τα έργα που προτάθηκαν στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Κρανίδι, 14.07.2021

Ανακοίνωση

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 12.07.2021, ο Δήμαρχος όπως είχε ήδη προγραμματίσει, και κατόπιν αιτήματος του κυρίου Α. Λάμπρου επί του ιδίου θέματος, ενημέρωσε το Σώμα για τα έργα που προτάθηκαν προς ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Με γνώμονα την πιστή τήρηση των δεσμεύσεών του προς τους δημότες, ο Δήμαρχος με ανακοίνωσή του στις 12.06.2021,

https://ermionida.gr/antonis-tritsis-i-oloklirosi-tou-programmatos-proklisi-gia-to-dimo-mas/ 

στην ιστοσελίδα του Δήμου Ερμιονίδας, έχει ενημερώσει αναλυτικά για τις προτάσεις μας προς ένταξη.

Ο κ. Γεωργόπουλος, κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του, επισήμανε ότι οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης που αντιπροσωπεύονται με στελέχη τους στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ερμιονίδας, είχαν λάβει τις εισηγήσεις των θεμάτων της συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, όπως αυτό της προτεραιοποίησης των έργων προς ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», άρα ήταν ενημερωμένες επί του θέματος.

Ακόμη και αν δεν ήταν παρόντες στην συνεδρίαση, όπως ο κ. Λάμπρου, έλαβαν γνώση, από την ηλεκτρονική αποστολή των εισηγήσεων των θεμάτων.

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με τα έργα που έχουν σχεδιαστεί, εκτελεστεί ή εκτελούνται στον Δήμο μας, την τελευταία διετία από άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα (Φιλόδημος και Πράσινο Ταμείο).

Παραθέτουμε τα σχετικά έγγραφα που αφορούν το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Γραφείο Δημάρχου

Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής 6ΗΒΤΩΡΡ-ΟΕΜ

Ενημερωτικό σημείωμα Χρηματοδοτήσεις