01 Δεκεμβρίου 2023 Τελευταία ανάρτηση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΜΗΝΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ : 02/12/2023 ΈΩΣ 08/12/2023
Νέα & Ανακοινώσεις | 13 Σεπτεμβρίου 2021
Εντάχθηκε προς χρηματοδότηση, από τη Μ.Ο.Δ. μελέτη ανάπλασης στο Κρανίδι.

Κρανίδι, 13.09.2021

Ανακοίνωση

Αφοσιωμένοι στους στόχους μας και με αποφασιστικότητα για το καλύτερο του τόπου μας, προχωράμε για να αλλάξουμε πολλά, ώστε η εικόνα του Δήμου μας, να εκσυγχρονιστεί και να αναβαθμιστεί.

Με στόχο και σκοπό τα παραπάνω, μια προσπάθεια – πρόταση μελέτης, εντάχτηκε προς χρηματοδότηση από τη Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όπως είχαμε ανακοινώσει στις 02.07.2021 (Κοινόχρηστοι χώροι με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.), καταθέσαμε έπειτα από απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, πρόταση χρηματοδότησης – μελέτης, η οποία αφορά αναπλάσεις δημοτικών οδών στην Κοινότητα Κρανιδίου, στην πρωτεύουσα του Δήμου μας.

Η πρόταση μας λοιπόν αυτή με ποσό 49.400,99 ευρώ, εντάχθηκε προς χρηματοδότηση από τη Μ.Ο.Δ.

Ένα μεγάλο έργο ανάπλασης λοιπόν ξεκινά να μελετηθεί. Από πλευράς μας για ακόμα μία φορά θα «τρέξουμε», ώστε να ολοκληρωθούν και να υλοποιηθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα όλα τα παραπάνω.

 

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Γεωργόπουλος