27 Οκτωβρίου 2026 Τελευταία ανάρτηση:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκε από 4/11/2026 στο Δημοτικό Κατάστημα Ερμιονίδας και στο site του Δήμου Ερμιονίδας το διάγραμμα κλίμακας 1:1000 της πρότασης Πολεοδομικής Μελέτης τροποποίησης και επέκτασης του έργου «Ιδιωτική Πολεοδόμηση έκτασης 169.423,75τ.μ. ιδιοκτησίας της εταιρείας «ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στην περιοχή «Πετροθάλασσα», θέση «Σινδόνι» της Δ.Ε. Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας, της Π.Ε. Αργολίδας, Περιφέρειας Πελοποννήσου Καλείται το ενδιαφερόμενο κοινό για ενημέρωση και τυχόν υποβολή ενστάσεων εντός δεκαπέντε (15) εργάσιμων ημερών σύμφωνα με το άρθρο 60 του Ν. 5306/2026 Ο Δήμαρχος
Δελτία Τύπου | 26 Ιανουαρίου 2018
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Την Τετάρτη  24/01/2018 επισκέφτηκε το Δημαρχείο η Γ΄ Τάξη του Β΄ Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου στο πλαίσιο εκπαιδευτικού Προγράμματος για το περιβάλλον.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κος Δημήτριος Σφυρής, υποδέχτηκε τους μαθητές    στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου.

thumbnail_20180124_112331

Ο Δήμαρχος συνομίλησε με τα παιδιά, σε ευχάριστο κλίμα, τους εξήγησε το ρόλο του Δημάρχου και του Δημαρχείου σε μια κοινωνία, σε αντιπαράθεση με το Κοινοβούλιο και τη Βουλή των Ελλήνων, ποιες αρμοδιότητες έχει, τη συλλογική λήψη αποφάσεων μέσω του Δημοτικού  Συμβουλίου, τη συνεργασία του με όλα τα σχολεία της περιοχής για την άρτια λειτουργία τους .

1

Τα παιδιά έθεσαν στο Δήμαρχο τα προβλήματα του Σχολείου τους

Συζήτησαν για ζωγραφική,  ζωολογία  και τι σκέφτονται να ακολουθήσουν επαγγελματικά στο μέλλον.

2

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στο  Γραφείο του Δημάρχου στον πρώτο όροφο του Κεντρικού Κτιρίου του Δημαρχείου και στις Υπηρεσίες που στεγάζονται σε αυτόν.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο Τμήμα Περιβάλλοντος, στην Επιχείρηση Αθλητισμού, στο Ν.Π. Πολιτισμού και Παιδείας και  στις Υπηρεσίες  Ληξιαρχείου, Πρωτόκολλου και  ΟΑΕΔ.

Τους μαθητές συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Σιμοπούλου Ιωάννα και Παπαδημητρίου Απόστολος

3