12 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Περιμένουμε από τον κ. Μαργέτα να καταδικάσει τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του, στο θέμα της κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου  
Δελτία Τύπου | 14 Απριλίου 2022
«Επίσκεψη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ερμιονίδας»   

Κρανίδι,14.04.2022

Δελτίο Τύπου       

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Γιάννης Γεωργόπουλος, σήμερα Πέμπτη 14 Απριλίου,  επισκέφθηκε το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Ερμιονίδας μαζί με τους διοργανωτές του Τουρνουά Beach soccer, της ομάδας “ERMIONIDA ACADEMY CUP”, κ. Δημήτρη Κούση και κ. Αργύρη Τζιέρη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με σκοπό να προσφερθούν δώρα στους μικρούς μαθητές και μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου από τους διοργανωτές του Τουρνουά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καλοκαίρι διοργανώθηκε από την ομάδα ERMIONIDA ACADEMY CUP, Τουρνουά Beach Soccer (ποδόσφαιρο στην άμμο), στην περιοχή της Ερμιόνης, όπου συμμετείχαν παιδιά έως 15 ετών. Μέρος των εσόδων του Τουρνουά διατέθηκε για την στήριξη του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμιονίδας.

Στα πλαίσια της επίσκεψης του, ο Δήμαρχος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές ενόψει των εορτών του Πάσχα, με τους εκπαιδευτικούς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ερμιονίδας, οι οποίοι κάνουν ένα σπουδαίο έργο. Επίσης συνεχάρη θερμά τον κ. Δημήτρη Κούση και τον κ. Αργύρη Τζιέρη για την στήριξη και την προσφορά τους. Στον Δήμαρχο προσφέρθηκε μια Πασχαλινή κάρτα με ευχές από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου.

Τα Ειδικά Σχολεία επιτελούν πολύ σημαντικό ρόλο, έχουν καταφέρει να αναπτύξουν δεξιότητες στους μαθητές που θα τους βοηθήσουν αύριο στην κοινωνία, βοηθούν και στηρίζουν τα παιδιά και  τις οικογένειές τους, οι οποίοι αξίζουν τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων μας.

Τους ευχόμαστε Καλό Πάσχα με Υγεία!

 Γραφείο Δημάρχου