23 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση για την 26η/2024 τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ερμιονίδας
«Επισκευή και συντήρηση υποδομών και κτιρίου του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου»  

Κρανίδι, 16.05.2022

Ανακοίνωση

Η επιτακτική και άμεση ανάγκη συντήρησης των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου, καθώς και η έλλειψη προσωπικού και εξοπλισμού, μας έχει απασχολήσει και μας απασχολεί συνεχώς, από την ανάληψη των καθηκόντων μας έως την τρέχουσα περίοδο.

Κατόπιν αιτήματός μας προς τον Υπουργό Υγείας και τις αρμόδιες υπηρεσίες, κατατέθηκε αναφορά στην Βουλή των Ελλήνων, στην οποία απάντησε η Αναπλ. Υπουργός κα Α.Γκάγκα.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου, βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακαίνιση / αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ειδικότερα, για το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου, έχει προταθεί η ενεργειακή αναβάθμισή του μέσω χρηματοδοτικού προγράμματος, προϋπολογισμού 230.000 €.

Με γνώμονα πάντα την μέριμνα και την προστασία της υγείας των πολιτών, είναι προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής η συντήρηση των εγκαταστάσεων και η ομαλή λειτουργία των υπηρεσιών της πρωτοβάθμιας υγείας.  

 Ο Δήμαρχος

 Γιάννης Γεωργόπουλος