12 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Περιμένουμε από τον κ. Μαργέτα να καταδικάσει τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του, στο θέμα της κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου  
Νέα & Ανακοινώσεις | 20 Σεπτεμβρίου 2021
Έργα από την Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή για την Νέα σχολική χρονιά.

Κρανίδι, 20/09/2021

Ανακοίνωση

Για την Δημοτική Αρχή και για μένα προσωπικά, η Παιδεία αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Αυτά τα 2 χρόνια καταβάλουμε μια μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε να βελτιώσουμε όλες τις δομές της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σε εξοπλισμό, με στόχο οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μας να επιτελούν το έργο τους με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Τα σχολεία μας μέσα στη δίνη της πανδημίας, είχαν την απαραίτητη καθαριότητα, απολύμανση και όλα τα αναγκαία μέσα, στο μέγεθος που μας αναλογεί,  γιατί η ασφάλεια  των παιδιών αλλά και των εκπαιδευτικών μας είναι για μας αδιαπραγμάτευτη.

Ο αγώνας αυτός για την βελτίωση των σχολείων μας, της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, είναι διαρκής αφού στόχος μας είναι ο εκσυγχρονισμός των υποδομών και η κάλυψη κάθε εκπαιδευτικής ανάγκης.

Νιώθω την ανάγκη, ως Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και αφού, εκφράσω για ακόμα μια φορά τις θερμότερες ευχές μου για την νέα σχολική χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγές μέρες, να αναφέρω αυτά που καταφέραμε να υλοποιήσουμε πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Έργα που υλοποιήθηκαν:

Απολυμάνσεις, απεντομώσεις, μυοκτονίες και καθαρισμοί εξωτερικών χώρων σε όλα τα σχολικά κτήρια.

Ολική επισκευή εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ ΕΠΑΛ

Βάψιμο εξωτερικά στο ΕΠΑΛ και στο κλειστό γυμναστήριο Βάψιμο περιμετρικά του μαντρότοιχου των Γυμνασίου Κρανιδίου και ΕΠΑΛ

Τοποθέτηση τηλεοράσεων στις αίθουσες του Λυκείου  Κρανιδίου και στις εργαστηριακές αίθουσες του Γυμνασίου

Προμήθεια ηλεκτρονικών σταθερών υπολογιστών και Laptops

Nέος εξωτερικός φωτισμός τύπου Led στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Mικροεπισκευές οικονομικής φύσεως

Hλεκτρολογικός και υδραυλικός έλεγχος σε όλα τα κτήρια

Γεώργιος Κ Πιτσάς

Πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Ερμιονίδας