17 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας (3ο δίμηνο 2024) του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας
Δελτία Τύπου | 27 Μαΐου 2024
Εργασίες επισκευής και συντήρησης των δημοτικών οδών του Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 27.05.2024

Δελτίο Τύπου

Έργα επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών δημοτικών οδών πραγματοποιεί από την περασμένη εβδομάδα ο Δήμος Ερμιονίδας.

Τα έργα αφορούν κυρίως σε ασφαλτοστρώσεις τμημάτων του δημοτικού οδικού δικτύου και σε ταπίδια (επουλώσεις λάκκων).

Ειδικότερα, σε πρώτη φάση έχουν πραγματοποιηθεί ασφαλτοστρώσεις και επουλώσεις λάκκων στην περιοχή της «Πικροδάφνης» (δρόμος από Κρανίδι προς Ερμιόνη), στην περιοχή του «Αγίου Αιμιλιανού»  (από super Market Κρητικός προς Άγιο Αιμιλιανό και από casa cicale έως το ξενοδοχείο – εστιατόριο Epavlis Resort), στην περιοχή «Κουβέρτα» της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης (από «Costa Perla» προς «Ποδάρι» έως «Πικροδάφνη»),  καθώς και στη Δημοτική Κοινότητα Θερμησίας σε δημοτική οδό προς το λιμάνι «Πόρτο Ύδρα».

Επισημαίνεται ότι το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχουμε νέες εργολαβίες για την αποκατάσταση του δημοτικού οδικού δικτύου και οι παρεμβάσεις θα διευρυνθούν και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι δημοπρατήθηκε το Έργο της αγροτικής οδοποιίας « ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» και έχουμε οριστικό ανάδοχο για την Δ.Ε. Ερμιόνης, ενώ αναμένεται εντός του επόμενου μήνα η δημοπράτηση του Έργου της αγροτικής οδοποιίας για την Δ.Ε. Κρανιδίου.

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, αξιοποιεί κάθε χρηματοδότηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή με στόχο την επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που υπάρχουν στο οδικό μας δίκτυο, ειδικά μετά την κακοκαιρία «Daniel» που έπληξε την περιοχή μας τον Σεπτέμβριο του 2023.

Γραφείο Δημάρχου