09 Μαΐου 2025 Τελευταία ανάρτηση:Εργασίες συντήρησης, έργα και δημοπρατήσεις έργων στα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας
Δελτία Τύπου | 09 Μαΐου 2025
Εργασίες συντήρησης, έργα και δημοπρατήσεις έργων στα λιμάνια του Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 09.05.2025

Δελτίο Τύπου

Το Δ.Λ.Τ. Ερμιονίδας τοποθέτησε συνολικά, 11 ανοξείδωτες δέστρες σκαφών, 3 ανοξείδωτες σκάλες ασφαλείας και 2 παγκάκια, στον Βόρειο και στο Νότιο Λιμένα Ερμιόνης.

Επίσης, μία ανοξείδωτη σκάλα ασφαλείας τοποθετήθηκε στο Λιμάνι του Πορτοχελίου και μία στο Λιμάνι της Κοιλάδας.

Ολοκληρώθηκαν από τον ανάδοχο, το έργο της κατασκευής τοιχίου αντιστήριξης στον Άγιο Ιωάννη Ερμιόνης και το έργο της επισκευής ρηγμάτωσης – καθίζησης στο λιμάνι Πορτοχελίου.

Τέλος, δημοπρατήθηκαν από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας δύο πολύ σημαντικά έργα.

Αυτά είναι, το έργο “Επισκευή Μόλων και Συντήρηση Πεζοδρομίων Λιμένα Κοιλάδας”, προϋπολογισμού 204.823,00€ και το έργο “Αποκατάσταση Ζημιών Λιμενικών Υποδομών Νοτίου Τμήματος Ερμιόνης”, προϋπολογισμού 279.000,00€.

Οι ηλεκτρονικές προσφορές θα ανοιχθούν στις 25 Μαΐου 2025, όποτε και θα αναδειχθούν οι ανάδοχοι των δύο έργων, η χρηματοδότηση των οποίων γίνεται από ιδίους πόρους.

 

Φλωρής Μανώλης,

Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ερμιονίδας