14 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας
Δελτία Τύπου | 13 Ιουλίου 2022
«Εργασίες Συντήρησης και Ευπρεπισμού στον εσωτερικό και αύλειο χώρο του Δημαρχείου Ερμιονίδας»

Κρανίδι, 13.07.2022

Δελτίο Τύπου

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας πραγματοποιήθηκαν χτες, Τρίτη 12 Ιουλίου, εργασίες καθαριότητας και διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του.

Μετά τις εργασίες που υλοποιήθηκαν στους εσωτερικούς χώρους  του Δημαρχείου Ερμιονίδας καθώς και τις επισκευές των υποδομών των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων, εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου προχώρησαν στον καθαρισμό και στον ευπρεπισμό του περιβάλλοντα χώρου του κτηρίου.

Να υπενθυμίσουμε ότι από τη σύμβαση  «Συντήρηση κτηρίου Δημαρχείου Κρανιδίου», έγιναν εργασίες αντικατάστασης κουφωμάτων, συντήρηση και τοποθέτηση σιδεριών, αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, ανακατασκευή του λουτρού του ισόγειου κτηρίου, επισκευή των δυο γραφείων του ισογείου, υγρομόνωση όλων των δωμάτων καθώς και εξωτερικές εργασίες  και χρωματισμοί του κτηρίου. Τοποθετήθηκαν επίσης, φωτιστικά τοίχου περιμετρικά του χώρου.

Επιπλέον, στην εσωτερική αυλή του κτηρίου δημιουργήθηκαν τρία επίπεδα με δυνατότητα να φιλοξενήσουν πολιτιστικές εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις βιβλίων και συνέδρια.

Το Δημαρχείο έχουμε την τύχη να στεγάζεται στο κέντρο του Κρανιδίου, σε ένα επιβλητικό και ιδιαίτερο κτήριο, το οποίο αποτυπώνει χαρακτηριστικά την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Τόπου μας.

Οι πόρτες του Δημαρχείου Ερμιονίδας είναι ανοιχτές για να σας καλωσορίσουν σε έναν άριστα διαμορφωμένο χώρο, ο οποίος συνεχώς αναβαθμίζεται  ως ένδειξη σεβασμού προς τους δημότες μας, τους επισκέπτες και τους υπαλλήλους μας.

Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με πρόγραμμα και συνέπεια, έχοντας  στόχο μας ο αύλειος χώρος να γίνει ακόμα πιο όμορφος και σήμα κατατεθέν του Δημαρχείου μας.

Προχωράμε με πίστη, υπομονή και επιμονή!

Γραφείο Δημάρχου