15 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση 3ης κατεπείγουσας σύγκλησης Διοικητικού Συμβουλίου
Δελτία Τύπου | 12 Νοεμβρίου 2018
Γιορτή της Ελιάς

Στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολειού Κρανιδίου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, έλαβε χώρα για 7η συνεχόμενη χρονιά, η γιορτή της Ελιάς. Ο Δήμος Ερμιονίδας  σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου, το Ν.Π. Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Παιδείας, τις   Εθελοντικές Ομάδες του Δ.Ε.  και την αρωγή της Περιφερειακής Ένωσης Πελοποννήσου οργάνωσαν μια λαμπρή γιορτή.

1

2

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, εκ μέρους του Δήμου σε όλους τους τοπικούς φορείς και ιδιώτες για την αμέριστη βοήθειά τους και συμβολή τους. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας , που με τις ζωγραφιές τους διακόσμησαν την είσοδο της γιορτής.

3

Τις κυρίες από τους τοπικούς φορείς, που με την τέχνη τους ανέδειξαν, μέσα από τις γαστρονομικές τους δημιουργίες, την αξία του ελαιολάδου

4
5
6
7

89
10
11
12

Ξεχωριστό ωστόσο ρυθμό στη γιορτή έδωσε η ζωντανή ορχήστρα των Γιάννη Κοροντίνη και Δημήτρη Μπουρίκα καθώς και η χορευτική ομάδα του Δήμου Κορινθίων και του Δήμου μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους νικητές των διαγωνισμών, που εν όψει της γιορτής διεξήχθησαν. Αναλυτικότερα στους μαθητές Αναστάσιο Λαύκα, Κατερίνα Δαμαλίτη, Ερίσα Ελμάζι στους οποίους απενεμήθη το 1ο, 2ο και 3ο βραβείο αντίστοιχα.
1314
15
16

Καθώς και στην ιδιοκτήτρια της ταβέρνας Καλλιδρόμι, που με τη διακόσμηση του καταστήματός της, κέρδισε επάξια το βραβείο.

1817

Δεν μπορούμε τέλος να παραλείψουμε την καλλιτεχνική ομάδα «Ερμιονιδείς», η οποία και φιλοτέχνησε τα εν λόγω βραβεία.

19

Αναμνηστικά δώρα προσέφερε επίσης ο Πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Κρανιδίου κ.Κοντοβράκης στον Χορευτικό Σύλλογο Αλμυρής Κορινθίας «Φίλοι της παράδοσης». Τα δώρα επιμελήθηκε το Λαογραφικό Εργαστήρι.
20

Παράλληλα ευχαριστούμε τους Πρόσκοπους και το Γ.Ε.Λ. Κρανιδίου που με την παρουσία τους στήριξαν τη γιορτή.

2122

Για άλλη μια φορά αποδείχθηκε πως η αγαστή συνεργασία Δήμου και πολιτών φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

242325

Κλείνουμε δίνοντας ραντεβού και για άλλες το ίδιο πετυχημένες διοργανώσεις.

262728

xoros